Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Tapio Wirkkalan suunnitteleman tarjottimen

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 12.2. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona jaloteräksinen tarjotin, jonka on suunnitellut akateemikko Tapio Wirkkala. Tarjottimen materiaali on jaloterästä ja kahvat ovat tiikkiä. Tarjottimen mitat: pituus 340 mm, leveys 180 mm ja korkeus 20 mm. Arvomme yhden 180 euron arvoisen palkinnon.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 2/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 18, 45 ja 52. Sand-nahkalaukun voittivat Marika de Silva, Helsinki ja Berit Jedel, Tammisaari. Onnittelemme voittajia!