Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Tapio Wirkkalan suunnitteleman Venemaljan

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 13.5. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio Wirkkalan suunnittelema Venemalja, joka on ainutlaatuisen tyylikäs tarjoiluastia esimerkiksi makeisille, pienille suolapaloille tai kekseille. Elegantti koriste-esine myös sellaisenaan. Materiaali jaloterästä, koko 29,5 x 9,5 cm. Toimitetaan säilytysrasiassa. Arvomme kaksi 109 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 14/2020 on arvottu. Noppia ei ollut lehden sivuilla, joten kaikki vastauksen lähettäneet osallistuivat palkinnon arvontaan. Aurinko-korvakorut voitti Pirkko Kyllinen, Kuusamo. Onnittelemme voittajaa!