Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Tapio Wirkkalan suunnitteleman Villisian hammas -riipuksen

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan keskiviikkoon 22.1. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio Wirkkalan suunnittelema Villisian hammas -riipus. Wirkkala oli mukana valtiovierailulla ja metsästysretken päätteeksi hän sai isäntämaan päämieheltä lahjaksi villisian hampaan. Hampaan kauniin muodon innoittamana Wirkkala suunnitteli myöhemmin tämän korun. Hopeakorun koko n. 40 mm. Paino noin 10 g. Ketju 60 cm panssariketjua, jossa lisälenkki 50 cm kohdalla – 925/1000 hopeaa rodinoituna. Palkinto toimitetaan kotelossa, jossa on mukana Wirkkala- esite. Arvomme yhden 169 euron arvoisen palkinnon.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 50/2019 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 26, 30 ja 48. Nahkaisen Airisto-laukun voitti Mirja Mäntylä, Valkeakoski ja Leila Niittyranta, Rauma. Onnittelemme voittajia!