Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Tapio Wirkkalan suunnittelemat korvakorut

Seuranopat puuttuvat lehdestä, joten kaikilla silmäluvuilla voi osallistua kilpailuun 7.4. klo 24.00 mennessä

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio Wirkkalan suunnittelemat korvakorut. Koukku­kiinnityksellä varustetuissa hopeisissa Aurinko-korvakoruissa hehkuvat kauniit topaasit. Materiaali hopea, sekä 8 hehkuvaa topaasia. ­Korun halkaisija 24 mm. Arvomme yhdet 169 euron arvoiset korvakorut.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 10/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 12, ja nopat löytyivät sivuilta 29, 38 ja 52. Arbutin ihonhoitotuotteita voittivat Irma Paananen, Uurainen ja Kaisa Kaulio, Ruutana. Onnittelemme voittajia!