Osallistu Seuranoppa 46/21 -kilpailuun – voit voittaa tyylikästä Suomi-designia edustavan Lumi- olkalaukun.

Jaa artikkeli
Seuran 46/21 sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 24.11. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa palkintona on tyylikästä Suomi-designia edustava Lumi-olkalaukku, joka on valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Vetoketjulla sulkeutuva laukku on vuoritettu, sisäpuolella vetoketjutasku ja avain-nauha. Koko 20 x 16 cm, hopeanvärisen olkaketjun pituus 125 cm. Arvomme kaksi 119 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 42/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 16, 29 ja 54. Palkintona olleet nastarenkaat on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!