Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Unital-tuotekassin

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 2.12. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Unital-tuotekassi. Unital-melatoniinivalmisteet sopivat helpottamaan nukahtamista ja lievittämään aikaerorasituksen yksilöllisiä vaikutuksia. Ne ovat laktoosittomia ja gluteenittomia ja soveltuvat myös vegaaniseen ruokavalioon. Unital-tuoteperheen kaikki tuotteet on valmistettu Hämeenlinnassa. Tuotteiden yhteisarvo on noin 35 euroa / kassi. Arvomme kuusi palkintopakettia.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 44/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 9 ja nopat löytyivät sivuilta 25, 39 ja 44. Palkintona ollut TapioWirkkalan suunnittelema Venemalja on arvottu ja ­voittajille on ilmoitettu henkilö­kohtaisesti. Onnittelemme voittajia!