Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa varsi-imurin

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 2.9. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Hooverin H-FREE 500 varsi-imuri, joka on kompakti, mutta tehokas ja jonka muutat käteväksi rikkaimuriksi. Käyttöaikaa automaattiasetuksella jopa 40 minuuttia. Irrotettavan akun tason näkee LED-näytöstä. Mukana tehokas syväpuhdistussuulake lattioille, lemmikkieläinkarvasuulake, rakosuulake ja yhdistelmäsuulake. Seinäteline. Arvomme yhden 349 euron arvoisen palkinnon.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 31/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11, ja nopat löytyivät sivuilta 31, 38 ja 52. Hopeiset kalvosinnapit voittivat Leena Tiikkainen, Kiuruvesi ja Jukka Kettula, Hamina. Onnittelemme voittajia!