Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaa Venemaljan

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 3.3. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Tapio Wirkkalan suunnittelema Venemalja, joka on ainutlaatuisen tyylikäs tarjoiluastia esimerkiksi makeisille, pienille suolapaloille tai kekseille. Elegantti koriste-esine myös sellaisenaan. Materiaali jaloterästä, koko 29,5 x 9,5 cm. Toimitetaan säilytysrasiassa. Arvomme kaksi 109 euron arvoista palkintoa.

Kilpailu on päättynyt!

Seuranoppa 4/2021 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 7, ja nopat löytyivät sivuilta 22, 28 ja 48. Palkintona olleet kalvosinnapit on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!