Osallistu Seuranoppa -kilpailuun – voit voittaasiivousuutuksia

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan 25.11. klo 24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Sinituotteen syksyn siivousuutuuksia. Paketti sisältää tyylikkään Piilo wc-harjan, kevyen ja kätevän suihkukuivaimen, kaksipuolisen kylppäriliinan, wc-liinan, peililiinan, likaa ja kalkkia poistavan kylppärisienen sekä monipuolisen supersienen. Palkinnon arvo on noin 40 €, arvomme 10 kpl palkintoja.

Seuranoppa 47/2020

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 43/2020 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 11, ja nopat löytyivät sivuilta 20, 39 ja 53. Palkintona olleet Pharma Nordin Bio-sarjan ravintolisät on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelemme voittajia!