Voita kaulakoru Seuranoppa 20/2019 kilpailussa

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan keskiviikkoon 22.5.2019 klo.24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Monument-kaulakoru. Kultaseppämestari Mika Tarkkanen on suunnitellut elegantin korun Eila Hiltusen vuonna 1967 luoman Sibelius-monumentin innoittamana. Hopeakorun siro riipus toistaa herkällä tavalla Sibelius-monumentin muotoja. Riipus n. 1,5 x 2 cm. Hopeaketju 42 cm. Arvomme kolme 95 euron arvoista palkintoa.

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 15/2019 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 10, ja nopat löytyivät sivuilta 33, 35 ja 53. Naantalin Kylpylän majoituslahjakortin voitti Terttu Juntunen, Uusikaupunki. Onnea voittajalle!

Osallistu myös Seuran paras juttu -kilpailuun!