Voita vedenkeitin Seuranoppa 24/2019 kilpailussa

Seuran sivuille on piilotettu kolme Seuranoppaa. Etsi nopat, laske niiden silmäluvut yhteen ja osallistu arvontaan keskiviikkoon 18.6.2019 klo.24.00 mennessä.

Tämän viikon Noppa-arvonnassa on palkintona Kenwood kMix vedenkeitin, joka kiehauttaa litran vettä hetkessä ja johdoton kannu on kiva nostaa pöytään. Selkeä vedentason näyttö ja turvallinen tyhjiinkiehumissuoja lisäävät käyttömukavuutta ja SureGrip™ -pinnoitettu kädensija pysyy otteessa. Teho 2200W. Arvomme kaksi 109 euron arvoista palkintoa.

• Valitse noppien silmälukujen summa
  • Anna osoitetietosi mahdollisen palkinnon postittamista varten.
  • Tähän voit kirjoittaa lisätietoja mahdollista palkintoa varten.
  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuranoppa 20/2019 on arvottu. Noppien yhteenlaskettu silmäluku oli 13, ja nopat löytyivät sivuilta 31, 39 ja 55. Palkintona olleen Monument-kaulakorun voitti Marja-Leena Scharin, Turku; Jukka Ahonen, Tampere ja Helena Rautiainen, Muuruvesi. Onnea voittajille!

Osallistu myös Seuran paras juttu -kilpailuun!