Evankeliumi Sipilän mukaan

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Ja tapahtui näinä päivinä, että pääministeri Sipilältä kävi käsky.

1. Ja tapahtui näinä päivinä, että pääministeri Sipilältä kävi käsky, että koko Suomi oli pakkolaeille pantava.

2. Tämä pakkolaeille pano oli ensimmäinen ja tapahtui Timo Soinin ollessa ulkoministerinä.

3. Ja kaikki menivät pakkolaeille pantaviksi, kukin omaan kaupunkiinsa.

4. Niin Raakel-kätilökin lähti Kätilöopistolta, Helsingin kaupungista, ylös Pohjois-Pohjanmaalle, Sipilän kaupunkiin, jonka nimi on Kempele, vaikka hän ei ollutkaan Sipilän huonetta ja sukua,

5. pakkolakeja vastustamaan työkaverinsa Ninan kanssa, joka ei ollut raskaana.

6. Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että heidän potilaansa synnyttämisen aika tuli.

7. Ja potilas synnytti pojan, esikoisensa, ihan yksin, ja kapaloi hänet ja pani hänet sairaalan lastensänkyyn, koska kätilöt olivat etsimässä Sipilää tämän Kempeleen-kodista ja heidän sijaisensa oli juuri ennen työvuoronsa alkua päättänyt alkaa ahtaajaksi.

8. Ja siellä Kempeleen seudulla oli turvapaikanhakijoita vartioimassa yöllä Sipilän taloa, sillä se oli heille Facebookissa luvattu.

9. Niin kätilöiden edessä seisoi herrojenenkeli, ja herrojenenkelin päästä paennut järjen valo loisti heidän ympärillään, ja he peljästyivät suuresti.

10. Mutta herrojenenkeli sanoi heille: ”Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren säästön, joka on tuleva kaikelle kansalle:

11. teidän potilaallenne on tänä päivänä syntynyt ihan tavallinen poika, joka on Jere, Helsingin kaupungissa.

12. Ja tämä on Sipilälle merkkinä: te löydätte itsenne irtisanottuina ja sohvalla makaamassa, sillä naiset osaavat nyt todistetusti synnyttää lapsensa ilman kätilöitäkin ja Stubb todistaa, että 90 prosenttia äideistä kannattaa yksinsynnyttämistä.

13. Ja yhtäkkiä oli herranenkelin kanssa suuri joukko tavallista irakilaista sotaväkeä, ja he ylistivät Sipilää ja sanoivat:

14. ”Kunnia Sipilälle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!”

15. Ja kun kätilöt olivat menneet katastrofiin päättyneen reissunsa jälkeen takaisin etelään, niin he puhuivat toisillensa: ”Menkäämme nyt Kätilöopistolle katsomaan sitä, mikä on tapahtunut ja minkä herrojenenkeli meille ilmoitti”.

16. Ja he menivät kiiruhtaen ja löysivät äidin ja lapsen, joka makasi sairaalan lastensängyssä, ja kännyköistään somessa hullun lailla leviävän selfien, jossa synnyttävä äiti vetää vapaana olevalla kädellään lastaan korvasta ulos kohdusta.

17. Ja kun he tämän olivat nähneet, ilmoittivat he Twitterissä sanan, joka oli puhuttu heille tästä lapsesta ja sen syntymän aiheuttamista kätilöiden irtisanomisista.

18. Ja kaikki, jotka sen kuulivat, ihmettelivät sitä, mitä kätilöt heille puhuivat.

19. Mutta Sipilä kätki kaikki nämä sanat ja tutkisteli niitä sydämessänsä ja päätti perua irtisanomiset.

20. Ja kätilöt palasivat töihinsä mutta eivät kiittäneet Sipilää kaikesta, minkä olivat kuulleet ja nähneet, sen mukaan kuin heille oli kerrottu. Sillä vielä näytti siltä, että maa oli pakkolaeille pantava.

X