Sanni, Hank Solo -seksi on sulle vahinko!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Haippiringissä puhutaan ihan vain työasioista. Ja välillä katsellaan salaa kuvattua yhdyntää.

On se vaan kummallinen maailma se musiikkibisnesmaailma, sano. Ei sitä ihan tavallinen ihminen tajua.

Axl Smithin salakatseluskandaalin viimeisin aalto pyyhkäisi laulaja Kasmirin pois Tanssii tähtien kanssa –kilpailusta.

Se on ihan järkeenkäypää ja tajuttavaa. Niin sen pitikin mennä.

Mutta se ei mene tajuntaan, mitä Kasmir kertoi tästä Haippirinki-ryhmästä facebook-sivuillaan.

”Tämä Whatsapp-ryhmä (Haippirinki) on perustettu puhtaasti kiertueen aikatauluista tiedottamista varten, eikä mitään arveluttavaa materiaalia glorifioivaksi, naisten halventamiseen keskittyväksi salaseuraksi”, Kasmir kommentoi.

Jotenkin olisi järkeenkäypää, että Haippirinki olisi nimenomaan perustettu arveluttavaa materiaalia glorifioivaksi, naisien halventamiseen keskittyväksi salaseuraksi.

Sellaisia rinkejä ja salaseuroja on maailma taatusti väärällään, valitettavasti.

Mutta kun kyseessä ei Kasmirin mukaan ollut mikään salaseura, vaan ihan tavallinen työasioiden hoitoon tarkoitettu viestiryhmä.

Ryhmässä siis oletettavasti pohdittiin työasioita ihan asiallisesti. Kerrottiin, milloin keikka alkaa ja loppuu. Tarkennettiin, milloin on haastatteluja, kenen pitää olla milloin missäkin.

Ja sitten Axl Smith lähetti sinne salakuvaa yhdynnästä.

Kirjoittelu on siis viestiryhmässä ollut jotain tämänsuuntaista:

Hei porukat! Kiertuebussi lähtee klo 8 Rautatieaseman edestä, muistakaa radiohaastattelu klo 12, ketkä osallistuu? Onko mikit mukana, kuka huolehtii?

Sitten ruudulle lävähtää penis työn touhussa.

Ai, Axlkin on linjoilla, hyvä!

No, jatketaan.

Ensi viikon kiertueesta sen verran että…

 

Että tuollaista menoa Kasmirin mukaan on ihan normaalissa työkavereiden keskinäisessä viestittelyssä siellä musiikkimaailmassa.

Täytyy sanoa, että ei käy kateeksi. Pitää tehdä töitä hiki hatussa ja sen lisäksi vielä tuijotella salakuvaa yhdynnästä viestiryhmässä tai kiertuebussissa.

Tämä yksi Haippiringin jäsen, Hank Solo, oikealta nimeltään Henri Salonen, on nuorten tyttöjen idolin Sannin lähin työkaveri, tuottaja.

Viime maanantaina Salonen neuvoi televisiossa TV5-kanavalla Sannia Anssi ja isot biisit –ohjelmassa ”ähisemään ja kähisemään”, jotta kappaleen Tahdon rakastella sinua -tulkintaan saadaan lisää seksiä.

On varmaan kuullut sellaisia hyviä ähinöitä ja kähinöitä sieltä Haippirinki-ryhmästäkin.

Hank Solo tuotti muuten Sannille myös Vahinko-nimisen kappaleen.

Kappaleesta tehtiin kohua herättänyt musiikkivideo, jolla kymmenet lapset lauloivat kameralle ”Jos haluut testaa mua yhen kerran vaan, mulla on mesta mihin mennä” ja ”Mulle on ilo olla sun vahinko, vahinko va va vahinko.”

Helsingin Sanomien toimittaja Jussi Lehmusvesi kirjoitti videosta kolumnissaan seuraavasti:

”Videota katsellessa aikuiselle tulee epämiellyttävä olo. Testattavaksi tarjoutuminen ei pitäisi kuulua pikkutyttöjen ajatusmaailmaan ja tulkintani mukaan video flirttailee pedofilian kanssa.”

Vasta Lehmusveden kirjoituksen jälkeen video vedettiin pois.

Kun Lehmusvesi kysyi levy-yhtiön edustajalta, tuliko Sannin taustatiimille missään vaiheessa mieleen, että pikkutytöt laulamassa siitä, että poika saa testata heitä yhden kerran, aiheuttaa melko kummallisia mielleyhtymiä.

Levy-yhtiön vastaus oli, että ei käynyt.

Sannin taustajoukkojen ajatuksenkulun ymmärtää entistä paremmin nyt, kun tietää, ettei kappaleen tuottajankaan mieleen juolahtanut ilmoittaa poliisille, että nuoria naisia salakuvataan ja tiedostoja levitetään. Eikä tuottaja katsonut salakuvausta edes sivusta, vaan suoraan, kohti. Omasta kädestään, kännykästään.

Ne seksijutut, nehän ovat meillä musiikkipiireissä ihan peruskauraa, normihommia!  Ei meille tule mieleenkään, että niissä olisi jotain arveluttavaa!

Vahinko-kappale alkaa muuten näin:

 

Popcornia mun paidalla, herään keittiön lattialta

Mun ruudulla sun kuvia, selaan niitä ku uutisia

Kappas.

Ihan kuin Hank Solo siinä puhuisi Axl Smithille.

 

Juttua korjattu 7.3. 2017 Helsingin käräjäoikeudesta saadun tiedon perusteella, että Axl Smith levitti Haippirinki-ryhmään nuoresta naisesta salaa kuvaamansa alastonkuvan sekä salakuvatun yhdyntävideon, jossa hän itse ei esiintynyt.

 

 

 

 

X