Kasmir ja Hank Solo, rohkeasti ylös, ulos ja lavalle rikosten uhrien hyväksi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Eiköhän kannusteta Kasmiria ja Hank Soloa nousemaan rohkeasti poteroistaan ja nousemaan lavalle laulamaan seksuaalirikosten uhrien hyväksi. Me taputamme.

Näitä salakuvausjupakan uusia uhreja näyttää syntyvän kuin sieniä sateella.

Edellisen blogini julkaisemisen jälkeen on selvinnyt, ettei Axl Smith näyttänytkään siellä Haippirinki-nimisessä WhatsApp-ryhmässä lukuisia seksivideota itsestään työn touhussa vaan yhden salaa kuvatun videon ystävästään Kasmirista ja yhden salakuvan alastomasta naisesta.

Eli Kasmir on itsekin salakuvauksen uhri.

Eikä Hank Solokaan siis ole vastaanottanut kuin yhden videon ja yhden alastonkuvan, eikä ole laatinut viestiryhmän härskejä kommentteja.

Eiköhän jätetä nyt nämä miehet rauhaan ja kannusteta, että he mitä pikimmin nousisivat poteroistaan suoraan lavalle ja parrasvaloihin tekemällä vaikka yhdessä biisin, jonka tulot ohjattaisiin seksuaalirikosten uhreille.

Voitaisiin vaikka järjestää hyväntekeväisyyskonserttikin, jossa molemmat miehet esiintyisivät, ja konsertin tulot ohjattaisiin hyvään tarkoitukseen.

Minäkin voin tulla talkoisiin. Vaikka siivoamaan vessoja, jos en muuhun kelpaa.

Konsertissa kerrottaisiin, että salakuvausta ei koskaan saa vain hiljaisesti hyväksyä. Siitä on aina kerrottava eteenpäin. Vaikka salakuvaaja olisi paras kaveri. Sillä, kuten tämäkin esimerkki osoittaa, on hänenkin etunsa, ettei homma lähde lapasesta.

Mikään ei nimittäin muuta sitä tosiasiaa, että sekä Kasmir että Hank Solo näkivät salakuvausta, mutta eivät puuttuneet siihen, ainakaan tarpeeksi tomerasti, koska kävi miten kävi.

Kasmir kuitenkin sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa seuraavaa: ”Olen miettinyt sitä miljoona kertaa: miksi en soittanut poliisille heti?”

Tämän lauseen ansiosta Kasmir pitäisikin heti päästää takaisin Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan jaksuhalin kera.

Mutta jotta totuus ei unohtuisi, puhutaanpa vähän näiden miesuhrien lisäksi siitä Haippirinkiin liittyneestä kolmannestakin uhrista eli naisesta, jonka kuvan Smith lähetti ryhmään kuuluvien miesten katseltavaksi.

Häntä tieto siitä, ettei ryhmä pullistellutkaan muidenkin alastonkuvia, ei taatusti lohduta.

Oikeuden pöytäkirjoista käy nimittäin ilmi, että Axl Smith ei lähettänyt ryhmään alastonkuvaa ihan kenestä tahansa naisesta. Hän lähetti ryhmäläisille kuvan naisesta, jonka ringin jäsenet tuntevat, tai ainakin osa heistä.

Näin Helsingin käräjäoikeuden lähettämissä papereissa lukee:

”Vastaajan (Axl Smith) oli näyttämisen halusta pitänyt laittaa asianomistajan kuva WhatsApp-ryhmään henkilöille, jotka tuntevat hänet. Asianomistajalla oli ollut tapauksen johdosta monen viikon sairasloma ja tosi vaikeita päiviä. Oltuaan ahdistunut asianomistaja oli yrittänyt pari kertaa mennä työterveysasemalle saadakseen sairauslomaa, mutta oli sanonut syyksi migreenin, koska häntä oli hävettänyt niin paljon kertoa syytteenalaisesta tapauksesta kenellekään… Viime kesänä asianomistaja oli nähnyt henkilöitä, joille vastaaja oli kuvan lähettänyt. Tottakai tämmöisestä tilanteesta tulee ahdistunut olo, kun asianomistaja ajattelee, että asianomaiset henkilöt ovat nähneet hänet alasti. ”

Tämä kertomus ihan vain sen asian muistuttamiseksi, että se yksikin kuva on liikaa.

 

 

X