(Päivitetty: )
Teksti:
kotilaakari.admin

Pölyääkö piparisi kuivuuttaan tai lököttävätkö lantionpohjalihaksesi? Intiimialueiden pitäminen kunnossa ei vaadi suuria uhrauksia, mutta palkitsee.

Pörröinen pehko voi ärsyttää itseä tai rehottaa muiden silmänkantamiin. Siistitty karvoitus tuo seksikkään olon, lisää intiimialueiden herkkyyttä ja helpottaa hygieniaa.

Karvanpoiston monet menetelmät

Karvanpoistotapoja on monia. Pysyvämpi karvanpoisto voi olla kivulias ja kallis. Väliaikaisemmat vaihtoehdot taas vaativat viitseliäisyyttä. Katsastimme karvanpoistokeinojen hyvät ja huonot puolet.

Sokerointi on kuin vahausta, mutta hellävaraisempaa. Sokerimassa ei tartu ihoon, joten se on sille lempempää kuin tahmeat vahat. Karvat lähtevät juurineen luonnollisen sokerimassan mukana, joten ne pysyvät poissa viikkoja ja kasvavat aiempaa heikompina takaisin. Miinusta on käsittelyn kivuliaisuus herkällä alueella. Hinta on hyötyyn nähden kohtuullinen: pelkän bikinirajan käsittely hoitolassa maksaa 25–35 euroa ja brasilialainen eli kokonaan paljaaksi ajelu 60–80 euroa. Sokerointia voi tehdä kotonakin, mutta se vaatii harjoittelua.

Karvakolmiota voi harventaa myös laser tai valoimpulssihoidolla. Tämä kivuton tapa vähentää huomattavasti karvojenkasvua tai saattaa lopettaa sen kokonaan, mutta maksaa maltaita. Hupi maksaa noin satasen kerta. Karvojen vaiheittaisen kasvun vuoksi hoidoissa joutuu yleensä käymään viidestä kymmeneen kertaan.

Asialleen omistautunut nyppii karvansa pinseteillä. Tämä on halpa tapa, kun siistitään pelkkä bikiniraja. Nyppiminenhän nipistää ja vie aikaa, mutta karvat lähtevät juurineen, joten sileä tulos kestää kauan.

Suosituin karvojen keritsemistapa lienee sheivaus eli höylääminen.  Se käy helposti, kivuttomasti ja nopeasti suihkussa. Miinusta ovat jo seuraavan päivän sänki, ärtynyt iho ja sisäänpäin kasvavat karvat eli punaiset näpyt. Käytä siis aina puhdasta ja terävää höylää, desinfioi sheivattava alue ennen ja jälkeen ajelun ja käytä lopuksi ihoa rauhoittavaa tuotetta.

Pelkkä karva-alueen trimmaaminen lyhyemmäksi onnistuu näpsäkästi sähköisellä ladysheiverillä, joka surruttaa karvat hetkessä kivuttomasti. Miinusta on lyhytkestoinen tulos, koska karva katkeaa vain ihon pinnasta.

Piukat paikat lantionpohjalihasten jumpalla

On aika aloittaa jumppaaminen, jos synnytykset, istumatyö tai vain huono kunto ovat saaneet paikat löysiksi. Geishakuulilla ja uudemmilla lantionpohjalihasten harjoitusvälineillä kuten Amoa Musa -harjoituskeiloilla voidaan piukentaa paikkoja, lisätä seksuaalista mielihyvää ja hallita jopa virtsankarkailua.

Geishakuulia on erikokoisia ja -painoisia. Ideana on pitää kuulia emättimessä supistamalla lantionpohjalihaksia. Kuulien sisällä olevat metalliset pallot liikkuvat aiheuttaen miellyttävän värinän, mikä lisää emättimen verenvirtausta. Se taas auttaa kiihottumista ja kostumista.

Myös jooga, pilates, kävely ja pyöräily jumppaavat juuri oikeita lantionpohjan lihaksia.

Lisää kosteutta – Kotihoitomenetelmät

Alentunut estrogeenituotanto vaihdevuosien jälkeen kuivattaa emättimen limakalvoa ja aiheuttaa arkuutta, emätintulehduksia, virtsanpidätysvaikeuksia ja epämiellyttävää hajua.

Kotihoitona käytetään paikallisia estrogeenihoitoja ja apteekista saatavia geelejä ja puikkoja. Ne lisäävät kosteutta ja tasapainottavat emättimen bakteerikantaa. Voimakkaita pesuaineita kannattaa välttää, koska emätin on itsepuhdistuva elin. Normaaliin puhdistukseen riittää ulkonainen huuhtelu ja tarvittaessa pesu intiimialueelle tarkoitetulla aineella.

Kiintoisa uutuus on ohessa esiteltävä Secret Ceres -puikko, joka lupaa apua jopa kaikkiin edellä mainittuihin vaivoihin.

Ihmepuikko auttoi intiimialueen ongelmiin

Luonnonaineista valmistettu Secret Ceres -puikko on ollut aasialaisten naisten salaisuus. Ihmepuikossa on muun muassa kaoliinisavea, tippukiveä ja granaattiomenan siemenöljyä. Sillä on hoidettu erilaisia vaivoja kiinalaisessa lääketieteessä kautta aikojen.

Käyttäjät ovat saaneet puikosta apua muun muassa vaihdevuosioireisiin, intiimialueen kuivuuteen, epämiellyttäviin hajuihin, hiivatulehdukseen, unettomuuteen, masennukseen sekä seksihalujen vähentymiseen. Täysin antibakteerista tuotetta voi käyttää myös ulkoisesti pieniin pykimiin, akneen, ihottumiin, allergisiin reaktioihin ja tulehduksiin.

Ohuehko puikko kastellaan ja asetetaan emättimeen korkeintaan puoleksitoista minuutiksi. Sitä voi pyöritellä, jotta limakalvon kuorinta tehostuu, tai vain pitää paikoillaan. Käytön jälkeen puikko huuhdellaan lämpimällä vedellä, kuivataan ja sillä hyvä – antibakteerinen ihme on taas putipuhdas.

Secret Ceres -vaginapuikko – Tätä piti tietenkin testata!

Ensimmäisen käsittelyn jälkeen alapääni kutisi yön aikana jonkin verran. Maahantuoja varoittelikin tästä: puhdistuminen tuntuu sitä enemmän mitä epätasapainoisempi bakteerikanta on. Seuraavana päivänä kutina oli kadonnut. Parin päivän jälkeen emättimestä alkoi tulla vuotoa seksin ja pesun yhteydessä. Limakalvo todellakin kuoriutui valkoisina klöntteinä.

Täysin kivuton puhdistuminen kesti pari päivää. Sen jälkeen emättimen limakalvo oli kimmoisampi, ja ennen valkeahko, välillä haiskahtavakin erite oli nyt vesimäistä, kirkasta ja täysin tuoksutonta.

Käytin puikkoa uudelleen viikon kuluttua. Kutinaa ja kuoriutumista oli hieman vähemmän. Tuoksuton ja raikas tunne pysyi. Kolmen viikon käytön eli viiden käsittelyn jälkeen miesystävä kommentoi seksin jälkeen, että paikkani tuntuvat tiukemmilta. Toki tunsin sen ilokseni myös itse.

Olen hoitanut puikolla myös ihottumaa, joka rauhoittui parissa päivässä. Fyysiset vaikutukset tuntuivat heti, henkisiä odotellessa jatkan ehdottomasti puikon käyttöä. Tässä Aasian salaisuudessa on sitä jotain!

Lue lisää Vivasta 2/2013!

Lue lisää Secret Ceres -puikon testituloksia Elleistä.

Teksti: Satu Varjonen
Kuvat: Tommi Tuomi ja valmistajat
, colourbox.com

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X