Vaatekoot menivät Ulla-Maijan laihtuessa uusiksi

Jaa artikkeli
Personal trainer ja ruokaremontti saivat Ulla-Maijan laihtumaan lähes 20 kiloa. Vaatekoot menivät tietysti ihan uusiksi.

 Reipas ja ryhdikäs Ulla-Maija Alanne, 59, hehkuu innostusta.

Kahden viime vuoden aikana hän on laihtunut peräti 17 kiloa, ja laihtumisen salaisuus tulee tässä:

”Näin televisiossa Hanna Sumarin treenaavan Fustra-yksilövalmennuksessa ja innostuin. Kotona Kuopiossa löysin mainion personal trainerin, Samuli Suhosen, joka komentaa ja kannustaa minua sopivassa suhteessa. Treenaan Fustraa Samulin ohjauksessa edelleen pari kertaa viikossa. Ryhtini on parantunut, ja liikkuvuus on lisääntynyt. Treenaamista aion kyllä jatkaa”, matkailu- ja tapahtumaprojekteja vetävä Ulla-Maija hehkuttaa ja jatkaa:

”Olen myös huomannut, että yhtä tärkeää kuin treeni oli täydellinen ruokaremontti. Säännöllinen syöminen on kaiken A ja O, silloin turha lihottava napostelu jää pois.”

Kuopiolainen Ulla-Maija Alanne halusi pukeutumisvinkkejä elämäntaparemonttinsa jälkeen.

Stylisti Ainomari Setämaa ihailee Ulla-Maijan siroa ja ryhdikästä vartaloa.

”Ryhdikäs ylävartalo ja upeat sääret ovat Ulla-Maijan valttikortit. Kurvit ovat kohdillaan. Niinpä siroa ylävartaloa kannattaakin korostaa. Ulla-Maijalle sopivat laajat kaula-aukot, myös syvät v-aukot ja venepääntie. Ylävartalon korostaminen vie huomion pois kahta kokonumeroa suuremmasta alavartalosta, mikä onkin A-vartalotyypin tunnusmerkki.”

 

Ainomari opastaa, että A-vartalon runsasta lantion seutua ja reisiä voi piilottaa välttämällä liian ohuita ja velttoja materiaaleja, jotka tarttuvat jokaiseen mutkaan.

”Kannattaa välttää myös liian kapeita kotelomekkkoja, suoria pliseerattuja hameita, polven yläpuolelle päättyviä helmoja sekä kireitä leggingsejä. Myös housujen sivutaskut levittävät lantiota”, stylisti jatkaa.

Naisellinen ja siro Ulla-Maija on leninki-ihminen. Alaspäin viistotut A-linjaiset sekä kevyesti suorat mekot pukevat häntä. Pitkäsääriselle sopivat hyvin myös täyspitkät hameet.

heleäihoiselle muuttujalle stylisti suosittelee tummia, puhtaita värejä. Ne hehkuttavat entisestään kaunista vaaleaa ihoa ja siroja kasvoja.

Reipas Ulla-Maija on mainiota mainosta onnistuneelle elämäntaparemontilleen.

”Periksi ei kannata antaa”, lokakuussa 60 vuotta täyttävä muuttujamme Ulla-Maija Alanne nauraa.

 

Viva 9/2016

Kiinnostuitko? Tilaa Viva-lehti

X