Kaipaatko kesäheilaa? Muista nämä deittivinkit

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Sinkun elämää -kirjan kirjoittaja antoi deittivinkit. Kotona parisuhdetta on turha odottaa. © Colourbox
Sinkun elämää -kirjan kirjoittaja Satu Väisänen opastaa hurmaamista ja deittailua. Poimi tästä kesän parhaat deittivinkit.

Satu Väisänen kirjoitti Sinkun elämää -voimakirjan naisille (Readme.fi). Se avaa hauskasti mutta napakasti sinkun sielun maailmaa ja antaa monipuolisia vinkkejä siihen, kuinka päästä eteenpäin esimerkiksi pettymysten aiheuttamista sydänsuruista tai kuinka päästä eroon epäilyttävistä deittiehdokkaista. Niille, joita parinmuodostaminen kiinnostaa, opastaa kirja myös hurmaamista ja deittailua.

Kevät ja lähestyvä kesä saavat monilla hormonit hyrräämään. Kaipauksissa on halikaveri. Kirjassa kannustetaan virittäytymään rakkauteen, sillä se vetää puoleensa rakastumisalttiita ihmisiä.

Virittäytymiseen auttavat muun muassa fysiologisia toimintoja ja tunne-elämää aktivoivat tuoksut sekä romanttiset kirjat ja elokuvat. Lisäksi liikkumalla voi lisätä onnellisuutta edistävien endorfiinien eritystä. Kannattaa myös välttää stressiä, sillä jos stressihormonit pitävät kehoa hälytystilassa, ei rakkaushormoneille jää tilaa.

Sinkkukirjailijan deittivinkit

1 Hymyile

Kesä on hyvää aikaa etsiä kumppania, sillä ihmiset ovat useimmiten hyvällä mielellä. Ota kepeä asenne ja muista, että hymyilevää ihmistä on helpompi lähestyä. Hymyilevä ihminen on myös aina kaunis.

2 Avaa suusi rohkeasti

Aloitusrepliikin kanssa ei kannata jäädä odottelemaan. Avaa suusi rohkeasti ja katso, kuinka tilanne kehittyy. ”Ei kohteliaisuuksien sanominen ole rakettitiedettä, ole oma itsesi”, Satu Väisänen kannustaa.

3 Suuntaa ihmisten ilmoille

Mene sinne, missä ihmiset ovat. Esimerkiksi ilmaistapahtumat, konsertit, näyttelyt ja uimarannat voivat olla hyviä paikkoja tavata uusia ihmisiä. Terassit (ja kuppilat) eivät välttämättä ole parhaita paikkoja, sillä silloin usein istua pönöttää omassa pöydässä samassa paikassa omien ystävien kanssa eikä kohtaa uusia ihmisiä.

4 Pukeudu mukavasti

Omasta ulkonäöstä kannattaa pitää huolta. Toki erottuakseen eduksi on syytä valita hyvännäköiset ja kauniit vaatteet, mutta valitse ne niin, että viihdyt niissä ja tuot esiin omaa persoonaasi tunnet olosi mukavaksi.

5  Älä vedä kännejä

Humalainen flirttailija ei innosta ketään.  Humalassa myös saatat tehdä huonoja valintoja ja laskea rimaa liiankin alas.  Etenkin jos toiveissa on löytää elämäsi mies, se tuskin onnistuu parin promillen humalassa. Aamulla harmittaa. Joskus känniset valinnat voivat olla jopa vaarallisia.

Lue myös:

Sinkun elämää -kirjan kirjoittaja vinkkaa: Näitä asioita sinkkuystäväsi ei halua kuulla

Ihmisen ikävä toisen luo: Näin metsästä löytyi mies

Juontaja-toimittaja Laura Ruohola on edelleen sinkku: ”Otan kivan miehen enemmän kuin ilolla vastaan”

 

X