Juha Kärkkäisen mielestä korona on huijaus, 5G on uhka ja kasvomaskeilla alistetaan kansaa – nyt hän kertoo miksi Kärkkäisellä silti myydään maskeja ja 5G-laitteita

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Tavaratalo myy maskeja, joita toimitusjohtaja pitää orjuuttamisen välineinä.

(Päivitetty: )
Teksti:
Petri Korhonen

Mitä mieltä olisitte kauppiaasta, joka sanoisi suoraan asiakkaalle, että ”tämä tuote on itse asiassa vaarallinen sinulle”?

Ehkä tupakan tai alkoholin myyjä voisikin näin varoitella.

Tavarataloketju Kärkkäisen toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen hoitaa asian toisin: hän kertoo omassa sosiaalisessa mediassaan omia totuuksiaan kauppatavaroistaan.

Kärkkäisen tavarataloissa ja verkkokaupassa on myynnissä kolmisenkymmentä erilaista kasvo- tai hengityssuojainta sekä kertakäyttömaskeja.

Facebookissa Kärkkäinen jakaa viestejä, joissa tällaiset maskit leimataan turhiksi ja jopa vaarallisiksi välineiksi, joilla alistetaan ihmisiä.

Kansa kuulemma pelotellaan ensin olemattomilla koronahuhuilla maskien käyttäjiksi ja sitten rokotetaan valtaapitävien tahdottomiksi alamaisiksi.

Koronapandemia on Kärkkäisen mukaan ”mediamafian ja pankkiirien yhteinen operaatio” jolla saadaan ihmiset kontrolliin. Koronaan ei ole oikeasti kuollut ketään.

© Kuvakaappaus

Äskettäin hän jakoi väitteitä, joiden mukaan kasvomaskit vaarantavat ihmisen hengityselinten toimintaa ja aiheuttavat  pahoja keuhkovaurioita.

Facebook leimasi tämän ja monta muuta Kärkkäisen jakamaa postausta valehteluksi, mitä ne ovatkin, mutta tämä ei kauppiasta haittaa.

”Tuo on kaikki totta”, hän vastaa epäilijöille.

Rokotekin orjuuttaa, vie syntyvyyttä ja tuo väestönvaihtoa 5G-verkon avustamana

Toinen Kärkkäisen lempiaihe on 5G-matkapuhelinverkon, rokotteiden ja koronaviruksen yhteys.

Hän levittää Facebook-profiilissaan uskotteluja, että koronapandemiaa ei joko ole oikeasti olemassa, tai sitten ihmisiä tappavat keuhkovaivat ja COVID19 -virus ovat kännykkäsäteilyn aiheuttamia.

© Kuvakaappaus

Kärkkäisen somevirran perusteella Bill Gatesin ajamat rokotekampanjat vähentävät valkoihoisten syntyvyyttä, ja antavat näin tilaisuuden vaihtaa väestöä arabeihin tai ihan mihin vain.

5G-säteily on Kärkkäisen mielestä joka tapauksessa vaarallista ja tekee suomalaisille vaikka mitä pahaa.

© Kuvakaappaus

Silti Kärkkäisen tavarataloissa on myynnissä uusimpia 5G-puhelinmalleja.

Asiakkaille tarjotaan liikkeissä myös käsidesiä, että he voisivat suojautua koronalta.

© Kuvakaappaus

 

© Kuvakaappaus

 

Hitler talouden malliyksilönä – ja juutalaisiin liittyviä pohdintoja

Kärkkäinen jakaa somessa ahkerasti paitsi amerikkalaisten huuhaa-terveyssivustojen antimia, myös suomalaisten uusnatsien verkkolehden Magneettimedian juttuja.

Lehti oli aiemmin Kärkkäisen tavaratalon oma julkaisu, kunnes hän 2015 siirsi julkaisuoikeudet avoimen suorakätiselle Pohjoinen perinne -yhdistykselle.

Hän kehottaa ihmisiä lukemaan Magneettimediasta ”ennakkoluulottomasti”, miten Adolf Hitler elvytti Saksan taloutta. Suomen hallitus taas on paljon kehnompi ja ajaa maata kohti perikatoa.

© Kuvakaappaus

Kärkkäinen tuomittiin viime vuosikymmenen alussa sakkoihin kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, kun hän oli julkaissut lehdessään kansallissosialistien höperöimpiä juutalaisteorioita.

Nyt Juha Kärkkäinen on oppinut varovaisemmaksi ilmaisuissaan ja lempiteorioidensa viljelyssä.

Hän ei nyt sano suoraan, että eliitin media ja somejätit olisivat ”juutalaisten vallassa”, vaan puhuu ”J.Mafiasta”.

© Kuvakaappaus

Kärkkäinen puhelimitse: mediassa on salaliitto eikä koronaa ole

Soitin tiistaina Juha Kärkkäiselle keskustellakseni näistä asioista, etten mahdollisesti ole tulkinnut hänen kirjoittamiaan näkemyksiä väärin. Ystävällisesti vastannut ja avoimesti jutellut Kärkkäinen pitää kiinni somessa esittämistään mielipiteistä.

”Korona on minun mielestäni aivan täyttä hallitusten huijausta, median propagandaa, samalla tavalla kuin sikainfluenssa, lintuinfluenssa ja SARS, niillä hallitaan ihmisiä, ei niistä ole mitään todellista näyttöä,” Kärkkäinen vastasi.

Edes tiedeyhteisön yhteisesti todentamat faktat COVID19-viruksesta eivät ole Kärkkäisen mukaan luotettavia, eikä tautiin ole kuollut sillä tavalla ihmisiä kuin mitä valtaapitävät väittävät.

Tavarataloissa myydään maskeja ja käsidesiä, koska asiakkaat haluavat niitä.

”Onhan se hyvä että ihmiset voivat suojautua ja puhdistaa käsiään.”

Kun Kärkkäiseltä kysyy, miksi hän myy 5G-älylaitteita, toimitusjohtajan vastaus tulee nopeasti.

”En minä… minä en valikoimista tiedä… eikä siellä lähettimiä myydä vaan puhelimia.”

Seuraa pitkä selitys siitä, miten lukuisat valtiot ovat jo lopettaneet 5G-verkon rakentamisen erilaisten jo paljastuneiden pahojen terveysvaikutusten takia. Vaikka hänelle kertoo että näin ei ole tapahtunut, Kärkkäinen pysyy näkemyksissään.

”Säteily on vaarallista. Jopa EU:n johdon paikka, Brysselkin luopui 5G-verkosta koska sieltä paljastui kaikkea.”

Oikeasti Brysselin kaupunki ei keväällä antanut keskustaansa suunnitellulle 5G-verkon pilottihankkeelle toimilupaa, koska teleoperaattorit eivät pystyneet todistamaan että tukiasemat eivät missään olosuhteissa ylitä kaupungin tiukkoja säteilyrajoja. Terveysvaikutuksista ei ole löytynyt mitään näyttöä.

EU-komissio taas ajaa yhä 5G-verkon rakentamista kaikkialle jäsenmaihin 2020-luvun aikana.

”Sama se mitä sanot, media näitä kohuja nostaa ja toisia piilottaa.”

Median, etenkin sosiaalisen median omistus on Kärkkäisen maailmassa keskittynyt yksiin ja samoihin käsiin.

Kun Kärkkäiseltä kysyy, tarkoittaako hän näillä ”käsillä” aiempaa mieliaihettaan eli juutalaisten päättäjien maailmanlaajuista salaliittoa, hän muuttuu lyhytsanaisemmaksi.

”Ota kuule itse selvää kuka kaiken omistaa. Minä en kommentoi.”

Kysymykseen, käyttääkö hän juutalaisista kiertelytermiä ”J.Mafia” siksi ettei toista kertaa saisi syytteitä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta, Kärkkäinen puuskahtaa jo vähän kärsimättömämmin.

”Ei, ei, ei. Saat päätellä sen ihan itse mitä se tarkoittaa, minä en sano. Ajattele itse mitä haluat.”

Kärkkäisen mukaan mediassa on nyt menossa vasemmistoanarkistien käynnistämä maalituskampanja häntä kohtaan, ja siihen Seurakin on nyt osallistumassa kyselemällä epäolennaisia.

Juutalaisten sijaan hän puhuisi mieluummin siitä, miten hyvin tavarataloketjulla menee.

Velkasaneeraus pian ohi – nyt saa jakaa paremmin osinkoja itselleen

Kärkkäisellä on taas aikaa jakaa somessa ihmisille aatteitaan. Hänen Ylivieskassa, Lahdessa, Jyväskylässä, Iissä ja Oulussa sijaitsevat tavaratalonsa verkkokauppoineen pyörivät taloudellisesti mainiosti, eivätkä vaadi toimitusjohtajalta niin paljon päivittäistä huolenpitoa kuin aiemmin.

Tavarataloketju ajautui viime vuosikymmenen alussa velkasaneeraukseen, ja selvisi siitä etenkin verkkokauppaa kehittämällä.

Viimeiset velkaerät menevät maksuohjelman mukaan nyt elokuussa, sen jälkeen yhtiö on virallisesti taas kuivilla.

”Korona lisäsi verkkokaupan myyntiä kun kaupoissa oli tyhjää, siinä oli erinomaista kasvua. Ei saneeraus ole näkynyt enää moneen vuoteen meidän arjessa, ja nyt se päättyy lopullisesti,” Kärkkäinen kiittelee.

Kärkkäinen ja hänen kivijalkayrityksensä ovat maksaneet viime vuosina huomattavan vähän veroja. Esimerkiksi vuonna 2018 tavaratalot tekivät Kalajokilaakso-lehden mukaan runsaan 200 miljoonan euron liikevaihdon, mutta verotuloja yhteiskunta sai yhtiöltä vain 26 000 euroa.

Tämä hoituu laillisesti firman varastoja kasvattamalla. Yhtiön tilinpäätöksen mukaan varastotavaraan on upotettu huomattavan paljon rahaa, kymmeniä miljoonia euroja. Näin yhtiön verotuskelpoiset tienestit pienenevät.

Verkkokaupankin suosikkituotteet ovat 5G- ja käsidesi-aiheisia. © Kuvakaappaus Asiakastiedon sivuilta

Voittoja on käytetty myös tavaratalojen rakentamiseen. Kärkkäisen erillisellä verkkokauppayhtiöllä oli vuonna 2018 verotettavaa tuloa 633000 euroa, ja siitä se maksoi veroja 129 000 euron verran.

Juha Kärkkäinen on hyvällä verosuunnittelulla saanut pidettyä henkilökohtaiset verotettavat vuositulonsa usein vain muutamassa kymmenessä tuhannessa eurossa. Viime vuodenkaan verokoneissa, joiden tuloraja on 100 000 euroa, häntä ei näy.

Mutta nyt tahti muuttuu, Kärkkäinen sanoo, ja hän saa ansaitusti nauttia yrityksen tuottamasta vauraudesta.

”Nyt kun velkasaneeraus päättyy, omistaja pystyy myös vapaammin maksamaan itselleen osinkoja. Tähän asti siinä on pitänyt noudattaa tiukkoja rajoja”, Kärkkäinen sanoo puhelunsa päätteeksi.

 

Kärkkäisen tavarataloketjun tulos on parantunut koko ajan. Kuvakaappaus Asiakastiedon sivulta.

Tälle vuodelle tavarataloketju jauhaisi Asiakastiedon mukaan 219 miljoonan euron liikevaihdolla yli neljän miljoonan euron liikevoittoa, joten jakamisvaraa lienee vastedes mukavasti.

Juttua muokattu 5.8. klo 13:58. Korjattu kirjoitusvirheitä ja puuttunut olla-verbi.

Lisätty maininta Iin tavaratalosta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Lue myös

Mainos

Mainos

Kommentointi

Ok. Eipähän tarvitse Kärkkäiseltä enää mitään ostella.

joo, kyllä loppui tämänkin perheen kärkkäiskaupat tähän.

Parempi kun suvakit pysyykin jaloista pois niin voi kunnon kansa käydä rauhassa ostoksilla.

”Kunnon kansa” salli minun nauraa.

Tekeekö se nykyään suvakiksi ja vasemistolaiseksi jos ei kannata Hitleriä, tietää holokaustin tapahtuneen ja ei tartuta koronaa muihin?

”Kärkkäinen ja hänen kivijalkayrityksensä ovat maksaneet viime vuosina huomattavan vähän veroja. Esimerkiksi vuonna 2018 tavaratalot tekivät Kalajokilaakso-lehden mukaan runsaan 200 miljoonan euron liikevaihdon, mutta verotuloja yhteiskunta sai niiltä vain 26 000 euroa.

Tämä hoituu laillisesti firman varastoja kasvattamalla. Yhtiön tilinpäätöksen mukaan varastotavaraan on upotettu huomattavan paljon rahaa, kymmeniä miljoonia euroja. Näin yhtiön verotuskelpoiset tienestit pienenevät.”

Tavaroiden ostot ja varaston kasvattaminen ei kyllä millään tavalla vähennä yrityksen verotettavaa tulosta. Jos yritys ostaa 100 eurolla tavaraa, ja myy siitä 50 prosentin katteella 20 eurolla tuotteita ulos, verotettava tulos on 10 euroa. Vuoden lopussa varaston arvo on siis 90 euroa ja varaston muutos vuoden aikana sama 90 euroa.

Eiköhän Kärkkäisen verojen maksuun vaikuta enemmän vanhojen tappioiden kuittaus verotuksessa.

Jos kasvattaa varastoa ns. ylisuureksi eli ostaa sinne paljon ennakkoon tavaroita, joiden sisäänostohinnan ei usko tulevaisuudessa laskevan, niin silloin varastoon saadaan sidottua runsaasti omaa pääomaa. Silloin sisäänostot on helposti euroissa mitattuna enemmän kuin sen tilikauden ulosmyynnit, jolloin tulos jää kirjapidossa väkisinkin heikommaksi eikä verotettavaa tuloa juurikaan ole.

Hyvää tavaraa ja kohtuu hinnalla. Ei minua kiinnosta yrittäjän henkilökohtaiset näkemykset tai mielipiteet. Ostan kun hinta ja laatu kohtaa. Yrityksemme ostaa Kärkkäiseltä 30 000-80 000 eurolla vuosittain, joten hinnoillakim on väliä.

Miten tämmöstä paskaa saa julkaista edes seurassa?

Kärkkäinenhän puhuu asiaa, kannattaa seurata mitä muualla maailmassa tapahtuu, sekä muita kuin valtavirtaan kuuluvia medioita. Teuraalle meitä viedään.

Tämän höpöttäjän putiikit ovat olleet jo vuosikaudet pannassa tässä taloudessa. Täällä Pohjanmaalla sana pöyröö kuvannee parhaiten tämän herran ajatusmaailmaa.

Juha on keksinyt saman minkä Sampo ja Vesa jo kauan sitten eli ottanut median haltuun tuodakseen julki tavarataloaan tyyliin ”Any publicity is good publicity” – sloganin muodossa. Kasvuluvut puhuvat puolestaan. Jokainen uusi artikkeli, postaus tai twiitti on ilmaista mainostamista.

Eipä tarvitse enää Seuraa lukea. Se loppuu tähän vääristelevään höpöjuttuun.

Asia kunnossa!👍🏻

Ei seuran toimittaja juttua keksinyt. Osa lopettaa lukemisen..sama kuin hallitus vaihtuu ja osa aikoo muuttaa maasta pois..ja aivan yhä täällä.. Heh

Eli pitäisikö sinusta mahdollisesti Kärkkäisen kaltaisiin ihmisiin soveltaa samoja periaatteita kuin hänen ihannoimansa Hitler sovelsi juutalaisiin? Taitaa olla kaikissa sivistysvaltiossa todella rikollinen teko.

Ihme vääristelyä. Kärkkäisellä on tavaratalo myös Iissä, joka on jotenkin unohtunut ”toimittajalta”. Jos laittaisi faktat kuntoon niin joku voisi näitä juttuja uskoakin.

Kärkkäiseltä saa monia tuotteita halvemmalla, kuin muualta. Myös valikoima tiettyjen tuotteiden kohdalla on erittäin kattava. Itse pienituloisena ostan aina sieltä, mistä saan jonkun halvemmalla ja aika usein se on Kärkkäinen. Joskus Motonet, Prisma tai Tokmanni. Asioin Kärkkäisellä, vaikken uskokaan Juhan jakamaan huuhaajuttuihin. Jos olisin varakkaampi, voisin ostaa samat kalliimmalla muualta.

Herra itse julkaisi facebook-sivullaan linkin tähän uutiseen. Voitteko uskoa, haukkui toimittajan ja ei ottanut mitään kantaa uutisen väitteisiin!

Ostan Kärkkäiseltä usein. Arvostan omalla työllään rikastunutta isänmaallista yrittäjää, jota vasemmisto eli media ja anarkistit vainoavat.

Käyn jatkossakin.

Tämä liike ollu kyllä boikotissa jo magneettimedian ajoista. Hienosti sai pohjanmaa uskovaiset vastustamaan rokotteita ja nyt saa varmaan puheillaan samansakin luulemaan, ettei koronaa ole.

En kyllä ymmärrä mitä kyseinen herra tästäkin hyötyy, vai onko oikeasti nuin kujalla ja ignorantti?

Mistähän se korona hänen mielestään johtuu semmoisissa maissa missä ei vielä ole 5g:tä saati 4g:tä? Myöskin hän itseasiassa myy myös 5g lähettimiä periaatteessa. Jokaisen puhelimen on lähetettävä dataa myös mastoon päin, ilman uppikaistaa ei oikeen netti toimisi. Taitaa toistaiseksi kyllä mennä mastoon päin 4g:n yli vielä Suomessa..

Rohkeaa puhetta tässä poliittisen korrektiuden luvatussa maassa Kärkkäiseltä. Taidanpa käydä pikku kierroksella tavaratalossaan lähipäivinä.
Vasemmiston maalituskampanjoille pitäisi taas saada lopullinen piste kun maassamme vielä sanan- ja mielipiteenvapaus kumminkin lain mukaan voimassa on!

Olet oikeassa. Höpöpuhe kuuluu sananvapauden piiriin.

Höpöpuhe ja ihmnisjahtilehti vasemmistoseurassa seura

Sitä en osta enkä tilaa, kärkkäiseltä joskus jotakin, mutta en aina ja siinä kaupassa painaa hinta/laatu suhde kuten seuran ostamattomuudessakin.

Kohta on seuralla yt:t ja lomautukset tuklette näkemään.

”Sama se mitä sanot, media näitä kohuja nostaa ja toisia piilottaa.”

Mistähän Kärkkäinen sitten saa omat ”luotettavat” tietonsa ja mistä hän tietää, että ne ovat luotettavia?

On sitten muuttunut Seura-lehtikin täydeksi paskamediaksi.

Aiemmin en juurikaan ole niin tutustunut J. Kärkkäisen mielipiteisiin. Mangeettimedia lehti oli pahkasian veroista vessalukemista. Natsifanitus ja antisemitismi Ylivieska foorumissa oli aivan liikaa minulle. Pistän lafkan omalta osaltani boikottiin kuten moni muukin on tehnyt. Isänmaallisuuttahan minä en tässä kyllä näe mitenkään. Harmi boikotoida kun on edullinen ja muutenkin valikoimaltaan runsas. No vaihtoehtojakin on esim Tokmanni ja Halpa-Halli.

Kärkkäiset on Suomen parhaita tavarataloja alallaan. Ja piste!

Onko toimittaja Korhonen (Cohen) saanut ADL;ta toimeksiannon mustamaalata Kärkkäisen ?

Mikäköhän osuus jutusta oli ”mustamaalaamista”?! Kärkkäisen haastattelu, jossa hän vastaa toimittajan kysymyksiin. Jos toimittaja lainaa ainoastaan Kärkkäisen omia mielipiteitä ja vastauksia, niin miten ihmeessä se voi olla mustamaalaamista?!

Huomenna Kärkkäiselle ostoksille ihan vaan vastapainoksi tälle vasemmiston harrastamalle jatkuvalle maalittamiselle.

Kärkkäinen ja luuli,näissä en käy,syystä

Kaikki nyt ympärillämme tapahtuva on vallankumousta. Pohjimmiltaan siinä on tavoitteena kristillisen kulttuurin ja moraalin hävittäminen maailmasta. Kuinkahan käy kuningasten Kuningasta ja herrojen Herraa vastaan käytävässä taistelussa?

Järkyttykää, vallankumoukselliset! Miksi suistuisitte iankaikkiseen kadotukseen, kun tie pelastukseenkin on valmistettu. Usko Jumalan oma todistus Pojastaan. Ja tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on Hänen Pojassaan, Kristuksessa Jeesuksessa.

Kaikki kopioidaan valtamedilta. Mitään ei itse selvitellä mistään. Näin kierre saadaan aikaiseksi ja täällä tollot seuraa perässä. Yks suu vaahdossa touhottaa sitä mitä muissa medioissa paasataan niin pirusti.

Tämä saa minut vain vakuuttuneeksi siitä, että Kärkkäisellä on järkevää jatkossakin tehdä ostokset. On hyvä, että joku ajattelee omilla aivoillaan eikä niele tätä korona- ja maskipötyä. Koronan vaarallisuutta on roimasti liioiteltu ja rajoitusten vuoksi niin valtion ja kuntien kuin yksityishenkilöiden talous on kärsimässä. Maskiin verhoutuminen on huvittavaa, kertoo että on propaganda purrut.

Koronan vaarallisuutta on ehkä liioiteltu mutta tosiasia kuitenkin on että joillekin ihmisille se on vaarallinen. Terveiltä nuorehkoilta miehiltäkin on keuhkot menneet hyvin huonoon kuntoon juuri koronaviruksen vuoksi.

toinen todistettu fakta on että koronaa voi sairastaa ja sitä voi levittää tietämättään, joillakin se on lähes oireeton. Tämän takia se leviää nyt nuorison keskuudessa tehokkaasti.

Mitä tulee kasvomaskeihin, niitä käytetään lähinnä siksi ettei itse levitä tautia (toki myös omaksi suojaksikin). Eikö jokaselta pitäisi löytyä sen verran epäitsekkyyttä että käyttäisi maskia ihan vaan muiden turvallisuuden vuoksi? Ei voi tietää kenelle tauti on hengenvaarallinen.

Tämä voi kyllä olla liikaa pyydetty nykyisessä superitsekkässä maailmassa…

Onko Kärkkäinen käyttänyt jotain huumeita? Jutut harhaisen juttuja.

Onko tuo Kärkkäinen vakavissaan lietsomassa salaliittoteorioita vähäjärkisille?Älyttömintä puppua pitkään aikaan.

Aivopestään lisää vaan populaa, hyvä tulee. Mut hyvähän se on et asioista puhutaan suoraa ja salailematta. Ei muuta kun hyviä myyntejä Kärkkäiselle! 👍🏻💪

Uskomatonta miten Seura on lähtenyt tähän alatyyliseen keltaisen lehdistön kirjoittelun tasolle tai sitten se on aina ollut osa keltaista lehdistöä.

Itse ajattelevat leimataan nykyään hörhöiksi ja salaliittoteoreetikoiksi mikäli ei kumarra triljoonia tuottavia rokotefirmoja ja massamedian lehtiä.

Jos tuo pitäisi paikkaansa mitä Kärkkäinen yrittää maskien käytöstä väittää nii meillä ei olisi enää yhtään lääkäriä ja sairaanhoitajia kun he ovat kuitenkin pitäneet maskia päivittäin jo paaaaaljon ennen korona pandemiaa. Sepä siitä huuhaasta. Joskus huvittaa nää tyypit kun ne ei oikeasti mieti asioita loppuun asti vaan väkisin tehdään itsestä naurun alaisia.

Kyllä näitä itsenäisiä kauppaliikkeiden tärvitaanyt ja jatkossa nämä sosialisoinut liikkeet ovat nurinkurisuus johtajat saavat liiansuuret palkkiot tekemättä mitään tuottavaa työtä !,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X