Juontaja Sonja Kailassaari: ”En tykkää supersankarileffoista, mutta Deadpool 2 kolahti”

Jaa artikkeli
Sonja Kailassaari
© YLE KUVAPALVELU
"Makaronilaatikko on lohturuokaa parhaimmalla tavalla. Ihan sama, onko se valmis vai jonkun tekemä." kertoo Sonja Kailassaari

Sonja Kailassaari juontaa Teema & Femin ohjelmia Efter Nio ja Kuka, mitä, milloin?

Tv-sarja

”Tanskalainen draamasarja Huuto syvyydestä on Vallan linnakkeen tekijöiltä. Se syventyy uskoon ja sen eri näkökulmiin. Kyllä noi tanskalaiset osaa. Kävin luennolla, jossa oli sarjan käsikirjoittanut Adam Price. Hän ei suosittele sarjan tekemistä uskonnosta. Se herättää niin paljon tunteita puolesta ja vastaan.”

Huuto syvyydestä

© YLE KUVAPALVELU

Teatteri

”Näin vastikään KOM-teatterin näytelmän Veriruusut, joka oli aivan häkellyttävän hyvä. Itkin ja nauroin. Anneli Kannon kirjaan perustuva esitys liittyy vuoden 1918 tapahtumiin. Taltiointi Tampereen Teatterikesästä esitetään 17.11. Teema & Femillä. Samana päivänä aiheesta tulee dokumentti.”

Veriruusut

© YLE KUVAPALVELU

Elokuva

”En tykkää supersankarileffoista, mutta Deadpool 2 kolahti. Näin ekan myös, mutta toka oli melkein kovempi. Loistavaa komiikkaa ja hyvä käsikirjoitus. Ryan Reynolds on noussut uudelle korokkeelle mun elämässä.”

Ruoka

”Makaronilaatikko on lohturuokaa parhaimmalla tavalla. Ihan sama, onko se valmis vai jonkun tekemä. Tietenkin silleen, että laittaa puoli litraa ketsuppia päälle.”

Persoonallinen ääni

Pepe Willbergin biisejä olen kuunnellut lapsena äidin c-kaseteilta. Hänellä on omalaatuinen ja persoonallinen ääni. En ole katsonut uusinta Vain elämää, vain kuunnellut tiettyjä biisejä. Versio Pyhimyksen Nyt-biisistä on mieletön. Saimaan kanssa tehdyssä Leikitään-biisissä on ihana sanoma: Lapsen mieli, sanotaan, on avain onneen ja se kestää.

X