Kaunareissa näyttelevä Katherine Kelly Lang: ”Brooken ei pitäisi enää kertaakaan avioitua! Olen väsynyt menemään naimisiin ja eroamaan!”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Katherine Kelly Lang ja Thorsten Kaye kertoivat allekirjoittaneensa sopimuksen, jossa he sitoutuvat pysymään samoissa mitoissa ja samannäköisinä kuin nyt. ”Se kuuluu työhömme.”
Katherine Kelly Lang ja Thorsten Kaye kertoivat allekirjoittaneensa sopimuksen, jossa he sitoutuvat pysymään samoissa mitoissa ja samannäköisinä kuin nyt. ”Se kuuluu työhömme.” © MTV
”Naiset eivät tarvitse miehiä voidakseen olla onnellisia”, sanoo Ridgeä näyttelevä Thorsten Kaye. Tapasimme Kauniit ja rohkeat -sarjan tähdet Monacossa.

MONACO – Viime kesänä Monte Carlon televisiofestivaaleilla juhlittiin Kauniit ja rohkeat -sarjan 30-vuotispäiviä.

Tänä vuonna Monacoon edustamaan saapuivat sarjassa sen alusta lähtien Brooke Logania näytellyt Katherine Kelly Lang ja viisi vuotta sitten Ridge Forresterin roolissa aloittanut Thorsten Kaye.

Kumpikaan saippuatähdistä ei pysty nimeämään ikimuistoisinta kohtaustaan sarjassa, mutta molemmat kertoivat nauttivansa sekä uusien kollegojen kanssa työskentelystä että vanhojen tuttujen hahmojen paluusta sarjaan.

”Esimerkiksi legendaarisen Sheilan (Kimberlin Brown) paluu oli kaikille suuri yllätys. Amerikassa katsojat olivat shokissa, mutta lopulta kuitenkin onnellisia ja tyytyväisiä, sillä monet heistä ovat seuranneet sarjaa sen alusta alkaen. Jos muistan oikein, niin Sheila jopa ampui kerran Brookea”, Kelly Lang aloitti.

”Se ei kuitenkaan ole pahin Brookelle tapahtunut asia. Kaikki hänen eronsa ovat olleet järkyttäviä. Brooke itkee hysteerisesti jokaikisen eron jälkeen, koska rakkaus merkitsee hänelle niin paljon. Erot rikkovat hänen sydämensä”, Kelly Lang analysoi.

”Mekin olemme olleet Ridgen kanssa naimisissa jo 10 kertaa: avioituneet, eronneet, avioituneet uudelleen ja eronneet jälleen. Se on mielestäni traumaattisinta, mitä Brookelle on tapahtunut: että hän on joutunut käymään läpi kaikki avioeronsa.”

Draamaa vain töissä

Katherine Kelly Lang kertoo, että kun samaa hahmoa on näytellyt vuosikymmenien ajan, siitä löytää sekä yhteneväisyyksiä että eroavaisuuksia omaan elämään.

Kun sarjan tapahtumat ovat täynnä draamaa, ei sitä siviilielämäänsä enää kaipaa.

”Näytteleminen sarjassa on tavallaan terapiaa, sillä saan purettua työpaikalla ja roolihahmossani kaikki turhautumiseni. Kuvausten jälkeen oloni on taas parempi”, Kelly Lang nauraa.

Hän on ollut oikeassa elämässä naimisissa kaksi kertaa ja hänellä on kolme lasta.

Myös Brooke Loganilla on kolme lasta, mutta hänet on nähty vuosien varrella alttarilla useita kertoja, useiden eri miesten kanssa.

”Mielestäni Brooken ei pitäisi enää kertaakaan avioitua! Hänen pitäisi pysyä joko sinkkuna tai naimisissa. Olen väsynyt menemään naimisiin ja eroamaan”, Kelly Lang pamauttaa.

”Mutta ymmärrän kyllä senkin, että sarjasta voisi tulla tylsä, jos Brooke pysyisi onnellisesti naimisissa.”

Voisiko Brooke olla sinkku?

Mutta palataan vielä Kelly Langin mainitsemaan sanaan sinkku. Voisiko Brooke elää ilman miehiä?

”Rehellisesti sanottuna en näe häntä sinkkuna. Tai jos hän kohdistaisi energiansa johonkin muuhun kuin miehiin, niin miksei voisikin. Silloin hänen ei tarvitsisi tuntea itseään miehistä riippuvaiseksi”, Kelly Lang toteaa.

Myös Thorsten Kaye innostuu ajatusleikistä.

”Kahden kauniin tyttären isänä ajattelen, että naiset eivät tarvitse miehiä voidakseen olla onnellisia. Televisiossa ei kuitenkaan juurikaan kerrota tarinoita, joissa ihmiset eläisivät onnellisina ja yksin. Toivon, että lapseni tutustuisivat myös siihen puoleen itsessään”, Kaye toteaa.

Katherine Kelly Langilla on monia ajatuksia siitä, mitä Brooke voisi jatkossa tehdä.

”Brooke on pakkomielteinen miehistä, koska hänen elämässään ei juuri muuta sisältöä ole. Hänhän laittoi hetkeksi jopa omat lapsensa toiselle sijalle elämässään. Miksei Brookesta voisi tulla uudelleen Forrester Creationsin johtajaa? Miksei hän voisi suunnitella uutta, menestyvää vaatemallistoa tai palata laboratorioon ja kehittää jotain nerokasta? Tai sitten Brooke voisi alkaa harrastaa triathlonia minun itseni tavoin. Kävin jo tänäkin aamuna 15 kilometrin lenkillä”, olympiaurheilija Keith Wegemanin tytär ehdottaa.

Hän ei kuitenkaan ehdota ideoitaan sarjan käsikirjoittajille.

”Toki voisin tehdä niin, mutta mielestäni ihmisen täytyy varoa sitä mitä toivoo.”

Thorsten Kayen toive Ridgen hahmolle on simppeli.

”Toivoisin, että Ridgestä tulisi parempi ihminen ja ettei hän jatkaisi samojen asioiden tekemistä hamaan tulevaisuuteen.”

Ma–pe , klo 17.55,  MTV3

X