Kotikadussa näytellyt Inka Kallén on mukana Hyvät katsojat -visailussa: ”Olen aina ollut jalat maassa -tyyppi ja elänyt aivan tavallista elämää ammatistani huolimatta”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Inka Kallén
Inka Kallén. © PEKKA MUSTONEN / OM-ARKISTO

Hyvät katsojat –visailun teemana on tänään Kotikatu vastaan Salatut elämät. Kotikadun joukkueessa kilpailee Inka Kallén, joka valittiin Mirja Mäkimaan rooliin kolmetoistavuotiaana. Inkasta vinkkasi sarjan tuottajille hänen isänsä tuttava, joka työskenteli Ylellä. Tuttava tiesi Inkan näyttelevän innokkaasti perhejuhlissa.

”Koekuvausten jälkeen olin täysin varma, etten saa roolia, koska en ollut yhtään isääni esittävän Jukka Puotilan näköinen. Jouluaatonaattona puhelin kuitenkin soi ja sain tiedon, että minut on valittu Mirjaksi. Se oli unelmieni täyttymys”, Inka kertoo.

Luokkakaverit suhtautuivat Inkaan televisioroolin saamisen jälkeen aivan samoin kuin ennenkin.

”Työstäni Kotikadussa tuli luonnollinen osa arkeani. Olen aina ollut jalat maassa -tyyppi ja elänyt aivan tavallista elämää julkisesta ammatistani huolimatta”, Tuusulassa koiransa kanssa asuva näyttelijä kertoo.

Inka uskoo, että olisi päätynyt näyttelijäksi ilman Kotikatuakin. Mitään muuta ammattia hän ei ole koskaan vakavissaan edes ajatellut.

Inka esittää 21.12. Elisa viihteellä alkavassa Ivalo-sarjassa Krp:n rikostutkijaa ja vierailee Sykkeessä ja Robassa. Marras-joulukuussa hän hauskuttaa yleisöä Keski-Uudenmaan teatterissa Keravalla komediassa Vaimoni on toista maata.

Hyvät katsojat, la 24.11. klo 21.15 Tv1

X