Tästä tykkään – Inka Henelius: ”Vanhana koripalloilijana kaipaan pukukoppihuumoria ja källejä”

Jaa artikkeliTilaa Seura
© Tiia Ahjotuli/OM-arkisto

Inka Henelius on Yle Urheilun ja Urheiluviikonlopun toimittaja, jonka talvi huipentuu Korean olympiakisoihin.

Tv-sarja

”Vanhana koripalloilijana kaipaan pukukoppihuumoria ja källejä. Siitähän Punk’d Suomessakin on kyse. Oli superhauskaa seurata, kuinka poikamme kummisetämees Siim Liivik vedätti läheisiään. Se oli sellaista hyväntahtoista nolaamista. Myös castingissa on onnistuttu. Viki, Anna ja Heikki tuntuvat olevan oikeasti hauskoja tyyppejä!”

@SUB

Kirja

Kaari Utrio @TOMMI TUOMI/OM-ARKISTO

”Olen ahminut sivutolkulla kirjoja, jotka kertovat naiskohtaloista ympäri maailman: monesti karuja tarinoita, jotka muistuttavat, kuinka hyvin meillä asiat täällä Suomessa ovat. Eri kulttuurit kiinnostavat, mutta Kaari Utrion kirjoissa naiskohtalot yhdistyvät vielä Suomen historiaan.”

Radio-ohjelma

Mio-poikamme myötä keittiömme old school -radiosta on tullut kuunneltua Radio Suomipopin Aamulypsyä aamuseitsemästä alkaen. Heillä on yhtä huonot jutut kuin miehelläni, siksi kai tykkään.”

Harrastus

”Ainoa harrastukseni on tällä hetkellä ratsastus. Syysmetsä ja happirikas ilma oman suomenheppani Suvin selässä ovat parasta mindfullnesia.”

Oman arkielämän Top Chef

”Naapureita ei voi valita, mutta meillä on käynyt hyvä tuuri. Meitä yhdistää muun muassa hyvästä ruoasta nauttiminen, ja koska olemme oman arkielämämme Top Chefejä, olemme todenneet monesti saavamme kotona parempaa ruokaa kuin ravintolassa. Odotan jo innolla pian alkavaa raclette-kautta.”

 

X