Tästä tykkään – Vappu Pimiä: ”Rakastan mafiasarjoja”

Jaa artikkeliTilaa Seura
© tommi tuomi/om-arkisto

Vappu Pimiä juontaa Tuubia, Maajussille morsian – ohjelmaa ja Radio Novan Vapun Valtakuntaa.

Tv-sarja

”Ehdoton ohjelmaykkönen tällä hetkellä on Ensitreffit alttarilla, joka minun on pakko nähdä joka tiistai. Nyt kriiseilen, sillä lähden kuukauden lomalle Los Angelesiin, enkä tiedä miten pystyn osallistumaan jaksoista syntyvään keskusteluun. Aloin katsoa ohjelmaa vasta kakkoskaudella. Ensin ajattelin, että mikä idioottiformaatti tämä on.”

Ensitreffit alttarilla ©MTV OY

Näyttelijä

Anu Sinisalo ©ARTO WIIKARI /OM-ARKISTO

”Näyttelijä Samuli Edelmannia olen fanittanut aina, mutta jos olisin naisiin päin, niin voisin rakastua Anu Sinisaloon. Hän on ihana. Tykkään katsoa laadukkaita suomalaisia rikossarjoja ja katsoin juuri Robaa, missä Anu Sinisalo ei ollut isossa roolissa, mutta silti hyvä.”

Radio

”Kuuntelen mökillä Radio Suomea, jonka tempo on rauhoittumiseen sopiva. Kansanradiossa on koko kansan kirjo. Radio X3M:ä kuuntelen, koska se parantaa ruotsin kielen taitoani.”

Netti-tv

”Rakastan mafiasarjoja, ja saimme viime lauantaina katsottua loppuun Netflixin Narcosin viimeisimmän kauden. El Chapo -sarja oli pieni pettymys.”

Retkelle telkkarin ääreen

”Syömme yleensä ruokapöydässä, mutta viisivuotias tyttäreni Viola rakastaa mennä joskus ”retkelle” eli syömään television ääreen. Se on harvinaista herkkua, jolloin leivomme vaikkapa pitsaa. Suosittelen kaikille myös irrottautumista teeveen äärestä leivonnan pariin. Se on maailman parasta terapiaa.”

X