TIS-Minna: ”Jos on käynyt nolaamassa itsensä jo telkkarissa, ei ole enää kovin suuri kynnys mennä nolaamaan itsensä rengastrapetsitunnille”

Jaa artikkeli
Minna Leivo oli mukana Temptation Island Suomen viimeksi esitetyllä eli neljännellä kaudella.
Minna Leivo oli mukana Temptation Island Suomen viimeksi esitetyllä eli neljännellä kaudella. © Pekka Mustonen / Otavamedia
Mistä Minna tykkää? ”Käyn katsomassa Tampereen Teatterilla tai Tampereen Työväen Teatterilla näytelmiä, jotka puhuttelevat. Nyt vanhempana katson mieluummin jotain muuta kuin hömppää.”

Tv-sarja

Konttorin suomalaisversio on kiva, koska se kertoo toimistotyöläisen arjesta, mitä itsekin elän. Koen yleistä myötähäpeää, mihin itsekin samastun: semmoistahan meilläkin töissä on.

Saan ohjelmasta myös ideoita: että voisinkin tehdä jonkun jäynän myös omille työkavereilleni ja kehittää työpaikkamme yhteishenkeä lämpimällä kettuilulla.”

Konttori

© Nelonen Media

Kirja

”Minulla on luvussa Kari Enqvistin äärimmäisen kiinnostava Olemisen porteilla, joka käsittelee kvanttifysiikan keinoin sitä, mitä tämä meidän oleminen on, ja onko meidän ajatukset palautettavissa yksinkertaisiin kvantteihin ja kemiallisiin yhtälöihin. Kirja on sikahyvä. Luen sitä hitaasti ja nautiskellen.”

Kari Enqvist

© WSOY

Teatteri

”Käyn katsomassa Tampereen Teatterilla tai Tampereen Työväen Teatterilla näytelmiä, jotka puhuttelevat. Nyt vanhempana katson mieluummin jotain muuta kuin hömppää.”

Musiikki

”Tykkään teknosta aika laajalla skaalalla ja suosikkiartistini on DJ Orkidea. Häntä olen käynyt kuuntelemassa useammassakin biletapahtumassa.”

Ilma-akrobatiaa kavereitten kanssa

”Jos on käynyt nolaamassa itsensä jo telkkarissa, ei ole enää kovin suuri kynnys mennä nolaamaan itsensä rengastrapetsitunnille. Harrastan ilma-akrobatiaa, tankotanssia ja hula-vannetta kavereitten kanssa, jolloin lajeista saa paljon enemmän irti ja mukana on myös sosiaalinen aspekti. Nautin urheilusta.”

X