Komediapaneeliohjelma hassuista eläinvideoista

Jaa kaverilleTilaa Seura

Kolmiosaisen paneeliohjelman tarkoitus on pidätellä koko perhettä sunnuntain katselupaikalla, kunnes samalla slotilla alkaa Nelosen panostus, Talent Suomi. Hauskuus on odotellessa kaivattu tunneilmiö.

They Are Just Like Us -hollantilaisformaatin luojat tajusivat, että lukemattomista komediapaneeliohjelmista mikään ei hyödynnä ”hassuja eläinvideoita”. Televisio elää kulta-aikaa, kun säälittävän opportunistinen formaatti tehdään halvalla parhaaseen katseluaikaan. Pari täytettyä kettua Sanoman studiossa ei saa lavasteita näyttämään alkuperäisformaatin eläintieteelliseltä museolta.

Aamulypsyn Anni Hautalasta muokataan Nelosella suurta ymmärtäjää tosidraamoissa Kielletty rakkaus ja Kadonneen jäljillä. Tässä juontaja naurahtelee oikeaan rytmiin. MTV3:lta loikannut Riku Nieminen suorittaa uudelle kanavalle velvollisuuttaan eli improvisoi vitsejä eläinvideoiden päälle.

Inhimillisintä ohjelmassa on, kun panelisti kertoo kaskua, jolle muiden kuuluisi nauraa, mutta ammattihauskat saavat kasvoilleen vain vaivaantuneen irvistyksen.

Teksti Tero Kartastenpää

Ihan kuin ihmiset Nelonen su 4.9.2016 klo 22.00

X