Alastomat selviytyjät rakkautta etsimässä on juuri niin ennalta arvattavaa viihdettä kuin kuvitella saattaa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Alastomat selviytyjät rakkautta etsimässä
Reality-sarjojen sankka joukko saa uuden lisäyksen. © TLC
16 seikkailunhaluista sinkkua paljastaa kaiken ja etsii rakkautta trooppisella paratiisisaarella.

Menestyneitä ohjelmaideoita yhdistelemällä saadaan lisää menestyneitä ohjelmia. Näin on ilmeisesti ajateltu Alastomat selviytyjät rakkautta etsimässä -ohjelman kohdalla. Siinä yhdistyvät jo Suomenkin televisiossa nähdyt sarjat Alastomat selviytyjät ja Alastomat treffit. Mukana on myös ripaus Aatami etsii Eevaa -realitya, Naked Attractionia ja…no, mitä näitä nyt onkaan…

Joka tapauksessa tuloksena on tuttua ja niin ennalta arvattavaa viihdettä, että se ei tuo oikeastaan mitään uutta tosi-tv-universumin harmaalle taivaalle. Aluksi nähdään puuduttavan parituntinen esittelyjakso, jossa mies- ja naispareihin jaetut, toisiaan muistuttavat kilpailijat esitellään katsojille yksi toisensa jälkeen.

Kenenkään kilpailijan ei välttämättä tarvitse ihastua juuri tuotantoyhtiön valitsemaan partneriin vaan jokainen voi vapaasti riiustella kenen kanssa tahansa. Ja siinä sivussa sitten yritetään selviytyä paratiisisaaren haasteista. Ehkä ohjelman syvempänä tarkoituksena on tutkiskella ihmisen käyttäytymistä primitiivisissä olosuhteissa.

Alastomat selviytyjät rakkautta etsimässä, lauantai 18.6. klo 20.00, TLC

X