All Together Now Suomi – Kisassa taitavia laulajia ja satapäinen tuomaristo

Jaa artikkeliTilaa Seura
All Together Now Suomi
All Together Now Suomi. © Nelonen
Kykykilpailuformaattien ongelmana on usein se, että niissä yritetään keksiä pyörä taas kerran uudelleen. Näin valitettavasti myös ohjelmassa All Together Now Suomi.

All Together Now Suomi –kisassa on kyllä mukana taitavia laulajia, tuomaristossa istuu valovoimaisia ammattilaisia, ja pitkästä aikaa tv-juontajana nähtävä Jaana Pelkonen osaa hommansa. Mutta se uusi elementti: sata tuomaria! Porukkaa on niin paljon, että he jäävät väistämättä etäisiksi. Kaikkien nimetkään eivät oikein selviä ensimmäisen jakson aikana, saati että heistä saisi tietää mitään muuta. Omaperäisyyden nimissä mukaan lisätään uusi elementti, joka näyttää jollain tapaa väkinäiseltä.

Kyllä, on ihan selvää, ettei sataa ihmistä voi esitellä yhdessä puolitoistatuntisessa jaksossa, ja juuri se on tämän formaatin ongelma. Idolsin ja The Voice of Finlandin tapaisissa kilpailuissa on vuosien varrella nähty, että ohjelman viehätys syntyy pitkälti vakiomiehityksen karismasta ja keskinäisestä kemiasta. All Together Now Suomessa näistä asioista ei oikein pääse perille.

All Together Now Suomi, la 24.10. klo 21.00 Nelonen

Lue myös: Vain elämää: Tangokuningatar Arja Koriseva kohtaa punklegenda Vesku Jokisen

X