Antonio Flores pohti pitkään lähteekö mukaan viidakkorealityyn: ”Sanoin suoraan, että en ole kiinnostunut Selviytyjien tapaisesta kilpailusta”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Antonio Floresin (keskirivissä toinen vasemmalta) lisäksi viidakossa kilpailevat mm. Esko Eerikäinen, Jaakko Parkkali, Sini Sabotage, Satu Silvo ja Sara Sieppi. Alhaalla ohjelman juontajat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. © MTV
Antonio Floresin (keskirivissä toinen vasemmalta) lisäksi viidakossa kilpailevat mm. Esko Eerikäinen, Jaakko Parkkali, Sini Sabotage, Satu Silvo ja Sara Sieppi. Alhaalla ohjelman juontajat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja. © MTV
Antonio Flores suostui mukaan Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelmaan varmistuttuaan siitä, ettei viidakossa tarvitse juoruilla eikä juonitella.

Kampaaja-maskeeraaja Antonio Flores vastasi jyrkästi ei, kun häntä pyydettiin mukaan Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmaan.

”Sanoin suoraan, että en ole kiinnostunut Selviytyjien tapaisesta kilpailusta, jossa ihmiset juonittelevat ja juoruilevat. Vastaava tuottaja Sanna Padua vakuutti kuitenkin minulle, että kyseessä on aivan erilainen formaatti. Tunnen Sannan hyvin ja luotan häneen, mutta pyysin miettimisaikaa”, Antonio Flores kertoo.

Flores pohti pitkään, haluaako hän ylipäätään palata ruutuun tosi-tv:n merkeissä. Edellisen kisansa hän kävi Tanssii tähtien kanssa -parketilla 2012.

Floresia mietitytti myös se, millaisten ihmisten kanssa hän päätyisi viettämään aikaa viidakossa. Kun tuotanto sai hänet vakuuttumaan, että matkaan on lähdössä mukava porukka, Floreskin päätti uskaltautua mukaan.

”Parasta kuvauksissa oli lopulta nimenomaan se, että tapasin kaikki nämä ihmiset ja sain heistä hyviä ystäviä. Toivon, että ystävyytemme myös jatkuu.”

Suomen puhuminen jännitti

Floresin kanssakilpailijoita viidakossa olivat radiojuontaja Esko Eerikäinen, laulaja Anna Hanski, reality-tähti Jeffrey Lawman, tangokuningas Kyösti Mäkimattila, TikTok-tähti Nuppu Oinas, tubettaja Jaakko Parkkali, jääkiekkovalmentaja Sakke Pietilä, muusikko Jussu Pöyhönen, Salattujen elämien Kerttu Rissanen, räppäri Sini Sabotage, some-vaikuttaja Sara Sieppi, näyttelijä Satu Silvo, Big Brother -voittaja Perttu Sirviö ja juontaja Heidi Sohlberg.

”Heidän kaikkien kanssa oli todella kiva jutella. Eskoa ja minua yhdistää latinalaisamerikkalainen tausta, ja hänen kanssaan vaihdoimme välillä jonkun sanan espanjaksikin. Myös Kyöstin, Sadun ja Sinin kanssa puhuin erityisen paljon”, Flores muistelee.

”Jännitin etukäteen sitä, miten pärjään suomen kielellä. Mitä jos ihmiset eivät ymmärrä, mitä puhun? Tai jos sanon vahingossa jotain, mikä kuulostaa toisen mielestä pahalta? Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja oli hauska oppia uusia sanoja ja uusia juttuja suomen kielestä.”

Leirissä Flores päätyi tekemään jotain tuttua – toimimaan kokkina.

”Opettelin tekemään ruokaa jo nuorena isoäitini kanssa Ecuadorissa. Häivyin kuitenkin keittiöstä, kun pappa tuli kotiin, sillä machokulttuurissamme miehen ei sopinut kokata.”

”Haloo, olen kaupunkilainen”

Antonio Flores jännitti myös sitä, millaisia eläimiä viidakossa joutuu kohtaamaan. Erityisesti häntä hirvittivät käärmeet, joita ei kuitenkaan onneksi tullut kovin usein vastaan.

”Oli hassua kuulla etukäteen kommentteja, että minun olisi muita helpompi olla viidakossa, koska olen kotoisin Ecuadorista. Totesin, että haloo, olen kaupunkilainen, kotoisin Esmeraldasin kaupungista”, Flores sanoo nauraen.

Vaikka käärmeitä ei viidakossa vilissyt, vastaan tuli niin metrin mittaisia liskoja kuin chihuahuan kokoisia sammakoitakin. Apinat loikkivat puissa ja hämähäkit tunkivat leiriin.

Eikä viidakko vaiennut koskaan. Aamulla lauloivat yhdenlaiset linnut, iltapäivällä toisenlaiset, ja pitkin yötäkin ympärillä oli elämää.

”Kun palasin kotiin, heräsin parina ensimmäisenä aamuna ihmetellen, miksei mistään kuulu eläinten ääniä. Meni hetki, ennen kuin tajusin olevani omassa makuuhuoneessani.”

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!, alkaen pe 21.1. klo 20.00, MTV3

Lue myös: Pekka Haavisto on saanut osansa politiikan nurjasta puolesta – ”Ellei sitä kestä, tätä työtä ei voi tehdä”

Ulkoministeri Pekka Haavisto

Pekka Haavisto yrittää mahduttaa elämäänsä muutakin kuin töitä. Hän harrastaa kädentaitoja, peruskorjausta, autojen ja veneen kunnostusta, kulttuuria sekä yhteiskunnallista keskustelua. © Pekka Holmström / Otavamedia

X