Arman ja viidenkympin kriisi: Pitäisikö villiintyä vai kriisiytyä? – Miehen kriisissä 50 on uusi 30

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Onnimanni Liukkonen on TV-Maailman tuottaja.
Onnimanni Liukkonen on TV-Maailman tuottaja. © Pekka Nieminen / Otavamedia
Arman ja viidenkympin kriisi on Alizadin uran henkilökohtaisin ohjelma, jossa hän sukeltaa omaan ikäkriisiinsä ja tutkii elämää eri näkökulmista.

Ruudun suoratoistossa on alkanut sarja Arman ja viidenkympin kriisi. Mitä ihmettä, eikö se ollut kolmenkympin kriisi ja viidenkympin villitys? Pitäisikö minun lähes viisikymppisenä villiintyä vai kriisiytyä?

Ennen oli 30-vuotiaana tapana muistella mennyttä nuoruutta, kun takana oli ”raju aika rilluvuosien”. Viidenkympin villitys taas johti moottoripyörän ostoon. Siis miehillä, Arman Alizadin sarjassakin naisten tehtävänä on kommentoida miehen kriisiytymistä.

Nykyisin 50-vuotias näyttää olevan samassa vaiheessa kuin 30-vuotias ennen. Armaninkin kotona on pieniä lapsia. Ennen 50-vuotias villiintyi, kun jälkikasvu oli jo lentänyt pesästä.

Sarjassa Arman tekee irtiottoja perheestään. Tauskin kanssa työstetään Arman vain -biisiä ja Porissa päästään The 69 Eyes -bändin rumpuihin. Jack Daniels -pullo kourassa Arman huutaa puolisolleen puhelimessa olevansa rockjumala. Katsojana ihmettelee, onko kyse kriisistä vai villityksestä. Kotona Arman saa läheisiltä naisiltaan ymmärrystä. Levoton mies lepää ainakin seuraavaan jaksoon asti.

Voisihan sitä itsekin vähän irrotella, vaikka kuuntelemalla kodin omassa nurkassa kohtuullisella volyymilla vanhaa Metallicaa kuulokkeista. Ja ehkä tuplavissy.

Arman ja viidenkympin kriisi, Ruutu+

X