Au pairit Panamassa tarjoaa tuttua toilailua ja konflikteja, kun nuoret suomalaiset kokeilevat siipiään maailmalla

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Au pairit Panamassa
Au pairit suuntaavat Panama Cityyn, joka on sekoitus hopeisina kiiltäviä pilvenpiirtäjiä, vanhoja espanjalaisvaikutteita, salsaa ja huojuvia palmuja. © Jori Heikkinen / Aito Media Oy / Yle
Au pairien yhdeksäs kausi vie suomalaisnelikon turkoosien merien ja upean luonnon keskelle Panamaan, Väli-Amerikkaan.

Au pairit Panamassa on kohdeyleisöään jo vuodesta 2014 viihdyttäneen sarjan uusin kausi. Aiemmilla kausilla ollaan liikuskeltu ­etupäässä englanninkielisessä maailmassa. Tänä ­vuonna kohteena on espanjankielinen ­Panama. ­Pääosassa on jälleen neljä parikymppistä ja ­seik­kailunhaluista nuorta naista.

Sarjan suosio on helppo ­ymmärtää. Perustuuhan juttu perinteiselle suomalainen ­rapakon takana -teemalle, joka meitä härmäläisiä on aina ­kiinnostanut. On hauska seurata, miten oman maan edustajat siellä suuressa maailmassa ­oikein pärjäävät – tai pikemminkin ovat pärjäämättä.

Itse asiassa koko sarjan jännite perustuu jälkimmäiselle seikalle. Tätä pedataan uudellakin kaudella heti alusta lähtien. Katsoja pannaan suorastaan odottamaan milloin au pairit ajautuvat joko keskinäiseen konfliktiin tai sitten ristiriitaan isäntäperheensä kanssa.

Aiemmilla kausilla kohuja on ollut paljon. On ollut kännisekoilua, kiellettyä rakkautta sun muuta. Saa nähdä, mitä tänä vuonna on luvassa. Ainakin pari ensimmäistä osaa vihjailevat tulevista ikävyyksistä.

Au pairit Panamassa, keskiviikko 25.5. klo 21.00, TV2

X