Bachelorette Suomi alkaa – Jenny etsii kumppania 13 tarjokkaan joukosta

Jaa artikkeliTilaa Seura
Bachelorette Jenny Helenius
Suomen ensimmäisella Bachelorettella Jenny Heleniuksella on kokemusta rakkauden etsinnästä televisiossa. © NELONEN MEDIA

”Olen aina uskonut elokuvarakkauteen”, Jenny Helenius sanoo. Hän viittaa romanttisiin komedioihin. Niissä kilpakosijat ja vaikeat olosuhteet koettelevat ”todellista” rakkautta.

Kahden Suomen unelmien poikamiehen ja kolmen Bachelor Suomen jälkeen asetelma kääntyy. Ensimmäinen Bachelorette on innoissaan treffipomon asemastaan. Helenius uskoo avioliittoon ja toivoo lapsia. Remonttikaverikin olisi plussaa.

Viimeisin Bachelor Joni Lindlöf kertoi haastatteluissa, ettei lähtisi uudelleen tunteita mylläävään ohjelmaan. Toimistopäällikkö Helenius tuntee pelin hengen. Helenius oli vuoden 2016 Bachelorin Juha Rouvisen kakkosvalinta ja käväisi keväällä amerikkalaisessa Bachelor Winter Gamesissa.

Viimeksi unelmien poikamiestä tavoitteli 19 kilpailijaa. Nyt Vanajanlinnaan astuu vain 13 miestä. Yhdysvaltojen Bacheloretten uusimmalla, 14. kaudella kisaajia oli 28. Äijiä ei ole siis varaa heittää ulos, vaikka mieli tekisi. Miehet ovat 25–44-vuotiaita, keskimäärin iäkkäämpiä kuin Bachelorissa.

Mieluisimmat lähtevät treffeille Turkin Marmarikseen. Luvassa on ainakin televisiorakkautta.

Bachelorette, ma 1.10. klo 21.00 Liv

X