Black Mirror -henkisessä Karuselli-komediasarjassa nähdään absurdia ja mustaa huumoria

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© Mtv
© Mtv
Petteri Summasen ja Kari Hietalahden yhdessä kirjoittama musta komediasarja Karuselli koostuu kymmenestä itsenäisestä tarinasta.

Yhteistä jaksoille on jopa absurdiksi kääntyvä musta huumori. Summanen on ohjannut sarjan ja Hietalahti näyttelee lähes kaikissa jaksoissa.

Ensimmäinen osa kertoo tähtiartistien hyväntekeväisyyskappaleen nauhoitussessiosta. Se on tyylilajiltaan sarjan perinteisintä komediaa. Hietalahti rakentaa hykerryttävän tanssilavojen taisteluratsun, jossa kilometrit näkyvät muutenkin kuin karismana. Aivan mainio on myös harvemmin tv:ssä nähty Petja Lähde vainoharhoista kärsivänä supertähtenä.

Jaksoista ehdoton helmi on Tommi Korpelan ja Hietalahden Tanssii tähtien kanssa kamppailu. Viimeinen Tuiki Tähtönen -jakso kouraisee syvältä. Se laittaa Saara Kotkaniemen suorastaan sydäntäsärkevään tilanteeseen.

Muutamissa jaksoissa idea on mainio, mutta kehittely on jäänyt puolitiehen. Black Mirror -henkisen Toinen kierros -jakson valtiojohtoisista synnytystalkoista olisi voinut puristaa mehukkaammankin lopputuloksen.

Karuselli, pe 21.1. klo 21.30, MTV3

X