Botoxkuninkaat kuvaa kööpenhaminalaisten kauneusalan yrittäjien arkea ja ideologiaa

Jaa artikkeli
Botoxkuninkaat.
Botoxkuninkaat. © Frii
Botoxkuninkaat toimii kiinnostavasti kahdella tasolla. Se kosiskelee kivasti katsojia, jotka ihailevat nykyaikaisen kauneusteollisuuden tarjoamia mahdollisuuksia, sekä tarjoaa myös naurunaiheita.

Nykyajan ihminen rakastaa omia tunteitaan enemmän kuin mitään, ja muutenkin hänen elämänsä tuntuu pyörivän tiukasti oman egon ympärillä. Tähän maailmaan sukeltaa uusi tanskalainen tosi-tv-sarja Botoxkuninkaat.

”Moni pitää minua varmaan kauhean turhamaisena. Ja sitähän minä olenkin”, toteaa yksi ohjelman tähdistä.

Kauneuden tavoittelua itseisarvona ei edes kyseenalaisteta, vaan se nähdään jopa suotavana. Oman ulkonäön muokkaaminen pistoksin ja implantein kertoo vain korkeasta itsekunnioituksesta. Jokainen ansaitsee olla hyvännäköinen, ja nykyään entistä useammalla on siihen mahdollisuus.

Botoxkuninkaat toimii kiinnostavasti kahdella tasolla. Toisaalta se kosiskelee kivasti katsojia, jotka ihailevat nykyaikaisen kauneusteollisuuden tarjoamia mahdollisuuksia. Mutta ohjelmasta saavat varmasti paljon irti myös he, jotka omanarvontuntoaan pönkittääkseen haluavat naureskella kanssaihmistensä turhamaisuudelle.

Botoxkuninkaat, pe 29.1. klo 19.00 Frii

Lue myös: Kylmä lääkebisnes -reportaasi syventyy isojen lääkefirmojen häikäilemättömyyteen

X