Brittikoomikko Sue Perkins perehtyy kiireisten uratykkien ihmissuhdeongelmiin Japanissa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Sue Perkins Japanissa.
Sue Perkins Japanissa. © Yle kuvapalvelu
Sue Perkins aloittaa matkansa Tokiosta ja 36 miljoonan asukkaan kotipaikasta, jossa japanilaiset työskentelevät pitkiä päiviä, eikä aikaa riitä rakkauden etsimiselle ja parisuhteille.

Brittikoomikko Sue Perkins matkaa nimikkosarjassaan Japaniin. Ensimmäinen kohde on Tokio, jossa Perkins perehtyy kiireisten uratykkien ihmissuhdeongelmiin.

Jälkimmäisessä jaksossa hän tutustuu Kioton geishaperinteeseen ja käy Hiroshimassa.
Perkins tunnetaan kotimaassaan Mel & Sue -koomikkoduon toisena osapuolena. Duo syntyi, kun hän tutustui opiskeluvuosinaan Cambridgessä Mel Giedroyciin. Parivaljakko teki tv-läpimurtonsa French & Saunders -komediasarjassa, ja Perkins on käsikirjoittanut myös Jennifer Saundersin sarjaa Todella upeeta.

2010-luvulla Mel ja Sue ovat tulleet Suomessakin tutuiksi Koko Britannia leipoo -ohjelman juontajina. He lähtivät sarjasta 2016, kun se siirtyi BBC:ltä Channel 4 -kanavalle. Perkins kertoi keväällä Table Manners -podcastissa, että samalla menivät rikki heidän välinsä leivontakisan tuomarin Paul Hollywoodin kanssa. Brittitabloidit repivät tästä otsikoita, vaikka Perkins kommentoi aihetta hyvin korrektisti.

”Paul oli aina hauska työkaveri, mutta yhteistyömme päättyi tavalla, joka suretti ja loukkasi meitä. Minusta ei kuitenkaan ole asiallista puhua aiheesta sen enempää. En halua laskeutua tasolle, jossa osoitellaan muita syyttävällä sormella”, Perkins sanoi podcastissa.

Sue Perkins Japanissa, ke 8.7. klo 21.00 Yle Teema & Fem

Lue myös: Aikatauluttomuudesta nauttiva Pihlajasatu-näyttelijä Inkeri Mertanen: ”Kun ei voi matkailla, täytyy tuoda kesätunnelmaa kotiin”

X