Darcey & Stacey -reality kertoo Turkissa kauneusoperaatioissa käyvistä riitaisista sisaruksista

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© TLC
© TLC
Varoitus. Sarja on sovelias vain katsojille, jotka saavat iloa mauttomuudesta ja riitelystä. Darcey & Stacey on sietämättömintä tosi-tv:tä. Totuudenmukaisuus on julkkissarjoissa menettänyt merkityksensä. Tärkeintä on pitää katsoja hätkähtäneenä.

Kolmoskauden alussa sisarukset Darcey ja Stacey Silva juhlivat paluutaan Turkista, jossa he ovat korjanneet rintansa, huulensa, nenänsä, poskensa ja hampaansa. Rasvaakin on imetty. Nyt he ovat ”valmiita rakastamaan itseään”. Se on totta ja puppua.

Sisarukset kirmaavat kuin lapset. Heidän jälkikasvunsa häpeää touhua ja naureskelee leikkauksille. Nämä roolit ovat tietenkin työ.

Darcey aloitti tv-uransa 90 päivää morsiamena -hääsarjan riitaherkkänä kosijana. Kaksosten yhteissarja käynnistyi tutulla asetelmalla vuonna 2020: molemmat toivat Yhdysvaltoihin nuoren miehen. Sarjasta pyörii kotimaansa TLC-kanavalla jo neljäs kausi.

Kun uudet huulet on esitelty, aloitusjakso hyytyy. Sisarusten on pakko synnyttää kiistoja suhteissaan. He haluavat nostaa muotiyrityksensä kukoistukseen. Sen ongelmat olisivat sarjalle siunaus.

Darcey & Stacey, sunnuntai 26.3. klo 21.00, TLC 

X