Deitti -sarja on ruotsalainen versio sarjasta Klikkaa mua

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Maria Sundbom Lörelius esittää päähenkilöä Ellaa.
Maria Sundbom Lörelius esittää päähenkilöä Ellaa. © Yle kuvapalvelu
Deitti on tutulla ruotsalaisella luontevuudella tehty sarja, joka ei häviä suomalaiselle esikuvalleen, Johanna Vuoksenmaan Klikkaa mua -sarjalle.

Deitti ei paljon eroa Johanna Vuoksenmaan sarjasta, mutta hieman kuitenkin.

Vuosina 2011–14 MTV3 esitti Johanna Vuoksenmaan ohjaamaa ja pääosin kirjoittamaa sarjaa Klikkaa mua. Se oli raikasta ja sujuvaa kotimaista draamakomediaa nykypäivän ihmissuhteista ja nettideittailusta. Sarjan oikeudet myytiin Ruotsiin jo 2014, mutta nyt vasta ruotsalaiset ovat saaneet valmiiksi oman versionsa.

Päähenkilö Ella (Maria Sundbom Lörelius, kuvassa) ei nyt ole sisustussuunnittelija vaan pitopalvelua pyörittävä kokki. Nelikymppisellä Ellalla on kolme lasta kahden ex-aviomiehen kanssa. Hän ei suoranaisesti kaipaa uutta ihmissuhdetta, mutta päättää ystävänsä yllyttämänä kuitenkin kokeilla nettideittailua. Asiaan vaikuttaa myös se, että Ellan toisella ex-aviomiehellä on uusi, nuori kumppani.

Heti ensiyrittämällä Ella tapaa lupaavalta vaikuttavan Karlin, joka on yliopiston filosofian opettaja. Työnsä kautta Ella törmää kuitenkin Karliin yllättävässä tilanteessa, mikä saa hänet miettimään uudelleen.

Ellan ensimmäinen aviomies on suomalainen ja häntä esittää Ilkka Villi.

Deitti, ti 25.2. klo 22.00 Tv2

Lue myös: Paratiisi: Aurinkorannikon pimeä puoli – Rikossarjassa puhutaan rinnakkain suomea, espanjaa ja englantia

X