Disney+ tulee, mutta kenelle? The Mandalorian -maistiaislähetys Foxilla

Jaa artikkeliTilaa Seura
The Mandalorian.
The Mandalorian. © Lucasfilm 
Star Wars -universumiin sijoittuvaa The Mandalorian -sarjaa on odotettu Suomessakin jo pitkään. Nyt avausjakso on nähtävillä Foxilta sunnuntaina!

The Mandalorian -sarjan avausjakson voi katsoa maistiaisena Foxilta sunnuntaina!

Suoratoistopalveluiden kilpailu kiristyy Suomessa entisestään. Netflixin, HBO Nordicin, C Moren, Elisa Viihteen, Viaplayn ja muiden rinnalle tulee nyt Disneyn suoratoistopalvelu Disney+. Se aloittaa toimintansa tiistaina 15. syyskuuta.

Disney+:n tarjonnan kulmakiviä ovat koko perheen huippubrändit, kuten Disneyn ja Pixarin animaatiot sekä Star Warsin ja Marvelin seikkailut. Myös Simpsonien kaikki jaksot tulevat Disney+:n ohjelmakirjastoon. Animaatioelokuvat Lumikista (1937) Frozen 2:een muodostavat aivan ainutlaatuisen kavalkadin melkein vuosisadan pituisesta perinteestä.

Uutta suoraan Disney+:lle tehtyä sisältöä löytyy niukemmin, mutta sitä tulee jatkossa lisää. Yksi todellinen hitti palvelulla kuitenkin on: The Mandalorian.

Suurimman hyödyn Disney+ -sisällöstä saavat lapsiperheet, ja heikoiten ohjelmat osuvat aikuisesta draamasta nauttiville katsojille. Disney+:n tilaushinta asettuu suoratoistopalveluiden maltillisempaan päähän. 15.9. asti sen voi tilata vuodeksi hintaan 59,90 euroa, ja sen jälkeen kuukausihinta on 6,99 euroa.

The Mandalorian

Foxilla nähdään maistiaisena suoratoistopalvelu Disney+:n suosituimman alkuperäissarjan The Mandalorianin ensimmäinen jakso. Star Wars -universumiin sijoittuvan sarjan tapahtumat ajoittuvat aikaan Jedin paluun ja The Force Awakens välissä. Imperiumi on tuhoutunut eikä ensimmäinen ritarikunta ole vielä noussut valtaan. Pääosassa on palkkiometsästäjä Mandalorialainen, joka saa tehtävän, jossa kohdataan ilmiöksi nuossut Baby Yoda.

The Mandalorian, su 13.9. klo 21.00 Fox

Lue myös: Hauskat kotivideot by Roni Back: Kotivideoiden nuorennusleikkaus

X