Eläinten auttajia -ohjelmassa hoivataan ja ihastellaan eläimiä

Jaa artikkeliTilaa Seura
Amanda poseeraa suloisen koiranpennun kanssa. © Frii
Television eläinlääkäreillä lienee kerrassaan uskollinen katsojakuntansa, ja onhan lemmikkiaiheisten ohjelmien kirjo laajentunut ja haarautunut jo aikaa sitten.

Varmaan monikin (yhdysvaltalainen) lemmikkiaatteen vaalija kaipaa eläinrakkaudelleen lisää ja lisää tunteisiin vetoavia ohjelmia. Niitä siis tehtäköön, kun syntyvätkin suht nopeasti ja huokealla.

Eläinlääketieteen opinnot kesken jättänyt Amanda Giese (s. 1983) on tehnyt uran liikuntavammoista ja muista korjattavista ongelmista kärsivien lemmikkien auttajana. Hän jatkaa someseurattua missiotaan omassa tosi-tv-sarjassaan, jonka toinen kausi käynnistyy nyt meilläkin.

Tosi-tv-julkkiksena Giese kertoo omasta elämästään, siistii ajeltua päälakeaan ja tuo kamerat mukaan tatuoijaystävälleen: alahuulesta pitäisi saada peitettyä sinne tatskattu eksän nimi.

Haluaakohan kohtaus osoittaa, että myös Amanda tietää mitä on kipu, eivät vain eläimet? Todennäköisemmin se vain muokkaa tähden julkikuvaa; sitten voidaankin palata eläinten ihasteluun ja hoivaamiseen.

Eläinten auttaja, pe 7.5. klo 18.00, Frii

X