Viikon tv-poiminnat: Verstappenin ja Hamiltonin F1-kamppailu, Hiihdon maailmancup ja rankkaa Netflix-draamaa

Viikonloppuna jännitetään sekä Hiihdon maailmancupia ja Formula 1 -kauden huipentumista ja Sandra Bullockin tähdittämää Netflix-jännäriä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

© Mvphotos

Viikonloppuna jännitetään sekä Hiihdon maailmancupia ja Formula 1 -kauden huipentumista ja Sandra Bullockin tähdittämää Netflix-jännäriä.
Teksti: Onnimanni Liukkonen

Hiihtäjät Davosissa

Hiihdon maailmancup jatkuu Davosissa, jossa hiihdetään 1500 metrin korkeudessa. Olosuhteet ovat lähellä Pekingin olympialaisia, joissa hiihdetään myös korkealla. Lauantaina hiihdetään vapaan tyylin sprintit ja sunnuntaina vapaan 10 ja 15 kilometrin väliaikalähdöt.

Suomen joukkueelle Davos on tärkeä osa valmistautumista olympialaisiin, joten parhaat hiihtäjämme lienevät paikalla. Koska olympialaisiin on tarjolla niukasti paikkoja, on kiinnostavaa seurata, kuinka esimerkiksi sprintin erikoismies Verneri Suhonen suoriutuu. Entä missä iskussa on ikinuori Riitta-Liisa Roponen?

la 11.12. ja su 12.12., TV2

Lue myös: Mustasukkaisuus loi Riitta-Liisa Roposen urheilijaperheessä varjon suhteeseen – Valmentaja-aviomies Toni tunnustaa: ”Tärkeintä on itse ymmärtää ja huomata asia – vasta sitten voi parantua”

Hiihtäjä Riitta-Liisa Roponen. <span class="typography__copyright">© Tiia Ahjotuli/Otavamedia</span>

Hiihtäjä Riitta-Liisa Roponen. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Formula 1 -kausi päättyy Abu Dhabin moottoriradalle. Ellei Max Verstappen ole ratkaissut mestaruutta itselleen jo edellisenä viikonloppuna Saudi-Arabiassa, luvassa on hurja kaksintaistelu Verstappenin ja Lewis Hamiltonin välillä.

Ennen Saudi-Arabiaa Verstappen johtaa sarjaa 8 pisteen erolla Hamiltoniin. Osakilpailuvoitosta saa 25 pistettä ja kakkossijasta 7 vähemmän. Tilanne on niin tiukka, että jopa nopeimmasta kierroksesta jaettava 1 lisäpiste saattaa olla ratkaiseva mestaruuden kannalta.

Su 12.12. klo 14.55, C More Max

Elämää vankilan jälkeen

Brittisarjaan Menneisyyden vanki (Unforgiven) perustuva Netflixin uutuuselokuva The Unforgivable kertoo rankan tarinan. Pääroolissa nähdään Oscar-voittaja Sandra Bullock, joka näyttelee vankilasta 20 vuoden jälkeen vapautuvaa Ruth Slateria. Hän on kärsinyt tuomion poliisien tappamisesta. Ruth yrittää löytää siskonsa, johon suhde katkesi tuomion jälkeen.

Poliisintappajan elämä ei ole helppoa, ja anteeksiantoa on turha kysellä. Siviilielämä on täynnä haasteita ja monilla on katkeria tunteita Ruthia kohtaan. Elokuvan on ohjannut saksalainen Nora Fingscheidt.

Netflix

THE UNFORGIVABLE. (L-R) SANDRA BULLOCK (PRODUCER) as RUTH SLATER, ROB MORGAN as VINCENT CROSS. CR. COURTESY OF NETFLIX. <span class="typography__copyright">© Netflix</span>

Sandra Bullock näyttelee vankilasta vapautunutta Ruth Slateria. Hänen vierellään istuu Rob Morgan Vincent Crossin roolissa. © Netflix

X