Ella Kanninen juontaa jälleen Puoli seiskaa: ”Joka päivä on uudet aiheet, haastateltavat ja tunteet”

Juontaja Ella Kanninen odottaa innolla paluutaan Puoli seitsemään. Hän kokee, että pääsee jatkamaan jotain viimeksi kesken jäänyttä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ella Kanninen palaa viihdeohjelman Puoli seitsemän juontajaksi.

Juontaja Ella Kanninen odottaa innolla paluutaan Puoli seitsemään. Hän kokee, että pääsee jatkamaan jotain viimeksi kesken jäänyttä.
Teksti: Milla Olkkonen-Lind

Hyvänmielen asiaohjelma Puoli seitsemän uudistuu maanantaina, kun Mikko Kekäläisen juontajapariksi palaa Ella Kanninen, joka juonsi Puoli seiskaa myös kuusi vuotta sitten. Kuusi vuotta ohjelmaa juontanut Susanna Laine suuntaa kohti uusia tuulia. Perjantaisin ohjelmaa alkavat vetää Susani Mahadura ja Olli-Pekka Kursi.

Erityisesti Kannista miellyttää tapa, jolla ohjelmaa tehdään. Vaikka hänen vetämissään matkaohjelmissa työskennellään tiimin kanssa, säännöllisessä ajankohtaisohjelmassa työyhteisöllä on erilainen merkitys.

”On ihanat työkaverit, ja siellä saa hullutellakin! Työ on myös vaihtelevaa: joka päivä on uudet aiheet, haastateltavat ja tunteet.”

Matkaohjelmat ja juontopestit ulkomailla ovat nyt luonnollisesti tauolla. Vantaalla asuva Kanninen kaipaakin liikkumista ja toista kotiaan Italiassa. Mutta kaikki on silti hyvin: perhe on pysynyt terveenä ja lapset viihtyvät Suomessa. Miehensä kanssa Kanninen on hionut koko syksyn täydellistä pitsapohjareseptiä.

”Olemme tähän asti epäonnistuneet: pohjista on tullut lättäniä ja kuivahkoja. Näin kaverillani pitsakiven, ja aion hankkia sellaisen itsekin. Sen avulla pitsa kypsyy oikein sähköuunissakin!”

Puoli seitsemän, ma 2.11. klo 18.30 Tv1

Lue myös: Juontajalegenda Riitta Väisänen juontaa Kymppitonnin erikoisjakson

X