Elokuva-arvio: Tyylikäs lähtö – Morgan Freeman, Michael Caine ja Alan Arkin ryöstöaikeissa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Morgan Freeman, Michael Caine ja Alan Arkin elokuvassa Tyylikäs lähtö.
Morgan Freeman, Michael Caine ja Alan Arkin elokuvassa Tyylikäs lähtö. © Sub
Näyttelijät Alan Arkin, Morgan Freeman ja Michael Caine aikovat lähteä tyylillä jännityskomediaelokuvassa Tyylikäs lähtö.

Komediassa Tyylikäs lähtö kaverukset ja entiset työtoverit Joe, Willie ja Al ovat kaikki pulassa. Joe on menettämäisillään talonsa, Willie tarvitsisi uuden munuaisen ja Al kituuttelee antamalla saksofonitunteja lapsille. Ja sitten vielä entinen työnantaja jäädyttää eläkerahastonsa, joten papoille ei tule enää senttiäkään. Mutta kun Joe joutuu erinomaisen hienosti suunnitellun pankkiryöstön todistajaksi, hän saa ajatuksen. Jos nuoret edellä, niin mikseivät vanhat perässä.

Näyttelijänäkin tunnetun Zach Braffin jännityskomedia on tyypillinen nykyamerikkalainen lajinsa edustaja: hieman laiskasti etenevä, eikä niin hauska tai jännittävä kuin tekijät olisivat halunneet. Jälleen kerran napakampi ja särmikkäämmin hauska käsikirjoitus olisi pelastanut paljon. Mutta pääkolmikkoa esittävät ikitähdet Morgan Freeman, Michael Caine ja Alan Arkin tuovat oman charminsa ja ammattitaitonsa keitokseen, joten se on vähintäänkin sympaattinen. Sivustatukea tulee vielä kahdelta muulta ikääntyneeltä tähdeltä, Ann-Margretilta ja Christoper Lloydilta.

**

Tyylikäs lähtö, la 15.8. klo 21.00 Sub

Lue myös: Elokuva-arvio: Iron Man -elokuvien ohjaaja Jon Favreaun hyvänmielenelokuva Chef

X