Ennätystehdas jatkuu uusilla jaksoilla – Juontajana toimii kuntojulkkis Janni Hussi

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Janni Hussi juontaa Ennätystehtaan uutta kautta.
Janni Hussi juontaa Ennätystehtaan uutta kautta. © Saku Tiainen
Ennätystehdas alkaa taas uusilla jaksoilla, joita juontaa Janni Hussi. Värikkäässä studiossa tunnelma on kuin maatalousnäyttelyssä.

Kuntojulkkis Janni Hussi (kuvassa) vetää nyt toista kautta Foxin uudelleenherättelemää kisailua ohjelmassa Ennätystehdas, jossa baaritempulla voi saavuttaa hetken kuuluisuuden. Värikkäässä studiossa tunnelma on kuin maatalousnäyttelyssä: kunnioittavaa ja kaikenkarvaista. Kausikin alkaa lampaankerimisellä.

Temput saivat kompastelevan lähdön vuonna 2006, kun Olli Hokkanen ei pystynyt juomaan hapokasta kolajuomaa. Tavikset tekivät Ennätystehtaassa huipputuloksia itsen polttamisessa ja moottorisahalla heittelyssä, mutta katsojia riemastuttivat Kola-Olli ja Mehu-Janne.

On virkistävää, että kilpailijat puhuvat vain sukelluksensa, lintutunnistuksensa tai herneensyöntinsä yksityiskohdista. Lähes kaikki kisaajat ovat miehiä. Heidän kanssaan ei uppouduta suomilovemaisiin nyyhkytarinoihin, koska tekijät ovat niin täpinöissään harrastuksestaan. Pari ekstremeä temppua on kuvattu maastossa, mutta studiossa hermoileminen on tehtailun herkkua. Vaikka kukaan ei suomalaisformaatin nykyversiossa nöyryytä itseään, ohjelma rullaa, koska innokkaat ihmiset ovat niin suloisia.

Ennätystehdas, ti 10.3. klo 20.00 Fox 

Lue myös: Tuija Pehkonen juontaa Siipan saappaissa-sarjaa, jossa puolisot vaihtavat rooleja keskenään: ”Meillä on typerä vanha stereotypia suomalaisesta jöröjukkamiehestä”

X