Esiintymisen moniosaaja Antti Holma vetää käsityökisaa Mestaritekijä

Nykyisin New Yorkissa asuva Antti Holma vierailee aina silloin tällöin Suomessa työkeikoilla. Sellainen on myös nyt TV5:lla nähtävä Mestaritekijä, jossa etsitään kädentaitojen mestaria.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Vapaa-ajallaan Antti Holma ei viihdy esillä, vaan mieluummin ihan omissa oloissaan.

Nykyisin New Yorkissa asuva Antti Holma vierailee aina silloin tällöin Suomessa työkeikoilla. Sellainen on myös nyt TV5:lla nähtävä Mestaritekijä, jossa etsitään kädentaitojen mestaria.
Teksti:
Onnimanni Liukkonen

Mestaritekijä -sarjassa Antti Holman juontotyylissä korostuu kliseillä leikkiminen. Hän noudattaa juontajan maneereita, mutta rivien välistä on luettavissa Holman huumori, jossa vinoillaan formaatin kapeille kulisseille.

Mestaritekijä-Holma on persoonallinen monitaituri

Antti Holma oli ehtinyt tehdä näyttelijäntöitä Teatteri Takomossa ja Suomen Kansallisteatterissa, kun hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen Putouksessa vuonna 2014. Sen jälkeen tv-ohjelmia on syntynyt lukuisia, kuten Kingi, Antti Holma show sekä Antti Holma ja maastamuuttajat.

Elokuvarooleista suurin on Jere ja Jare CheekTiihosen kaksoisrooli Veljeni vartijassa.

Omimmillaan Holma on podcasteissaan, joissa hänen persoonansa pääsee kunnolla valloilleen. New Yorkin asunnon komerossa nauhoitettu Auta Antti! vastaa suorastaan liikkuttavan ironisella, mutta aidolla tunnelmalla kuulijoiden kysymyksiin.

Areenan Radio Sodoma puolestaan sukeltaa syvälle radiokonventioiden suoleen, jossa haisee, no tiedätte kyllä mikä. Molemmat podcastit avaavat hulvattoman persoonan sielunmaiseman eri puolia.

Mestaritekijä, ke 5.2. klo 20.00 Tv5

Lue myös: Seija Strand – sisustussuunnittelija kuudennella aistilla: ”Suunnitteluni lähtee käytännöllisyydestä ja toiminnallisuudesta”

Lue myös: Antti Holma paljastaa: ”Minulla on heila joka satamassa”

X