Ex on the Beach Suomi – Näppärä viettelijä Jasmin Mathlouti on yksi sinkuista

Jaa artikkeliTilaa Seura
Jasmin Mathlouti oli mukana myös Temptation Islandin kolmoskaudella.
Jasmin Mathlouti oli mukana myös Temptation Islandin kolmoskaudella. © Tv5
Ex on the Beach Suomi -viihdeohjelmassa luksushuvila Karibian Anquillan paratiisisaarella täyttyy uusia kokemuksia ja rakkautta etsivistä lomailijoista.

Tiistaina alkaa Ex on the Beach Suomi, Suomen versio Ex on the Beach -realitysta.

Kahdeksan pääsinkun juhlia sekoittavat kuokkimaan saapuvat entiset heilat.

Yksi sinkuista on 25-vuotias vantaalainen Jasmin Mathlouti, joka oli mukana myös Temptation Islandin kolmoskaudella. Poliittisesti aktiivinen Mathlouti oli vuoden 2017 kuntavaaleissa ehdolla kokoomuksen listoilla. Tällä hetkellä hän opiskelee matkailuliikkeen johtoa ja etsii miehekästä kumppania. Itse autonrenkaansa vaihtava Mathlouti ei siedä uusavuttomuutta.

Ex on the Beach Suomi, ti 10.3. klo 21.00 Tv5

Tosi-tv on kaikkea

Koko 2000-luvun jyllännyt tosi-tv tai kansainvälisemmin reality on televisiosisältöjen peruskauraa. Samalla se on käsitteenä niin laaja, että nykyisin on vaikea sanoa mitkä kaikki ohjelmat ovat tosi-tv:tä.

TV5:llä alkavan Ex on the Beach Suomen uusi kausi ja saman kanavan Extremepäiväkirjat ovat molemmat tosi-tv:tä. Sisällöiltään ne ovat kuitenkin kaukana toisistaan. Toisessa tutustutaan kunnianhimoisiin harrastajiin ja ammattilaisiin, jotka ylittävät itseään luontoharrastuksissa. Ensimmäisessä taas palvellaan katsojan tirkistelyviettiä laittamalla paljastavissa uima-asuissa kekkuloivat julkkistyrkyt bailaamaan rantahotelliin.

Kauniita kukkuloita nähdään kummassakin ohjelmassa: toisia peittää lumi, toisia leopardikuosi.

Selkeää fiktiota, eli elokuvia ja sarjoja lukuun ottamatta kaikki televisiosisällöt alkavat olla jollain mittarilla tosi-tv:tä. Siksi koko termi alkaa olla turha. Löytyy uutisia, keskusteluja, raportteja, reportaaseja, tarinoita ja viihdettä.

Aikakaudellemme ominaista on yksilön ja tunteiden korostaminen. Se, miltä asiat tuntuvat ohjelman henkilöistä. Oli kyseessä sitten kännipano bungalowissa tai ensimmäinen 8000 metrin vuoren huiputus.

Lue myös: Sketsiviihdettä kaipaava hauskuuttaja Kalle Lamberg jatkaa Stadi vs Lande -tietovisailun juontajana

X