Farmi Suomi tarjoaa viihdettä ilman nykyaikaisia mukavuuksia

Jaa kaverilleTilaa Seura
Farmi Suomi -ohjelmassa joukko kilpailijoita pannaan kuukaudeksi asumaan maatilalle, jossa heidän tulee selviytyä ilman sähköä, puhelimia ja nykyaikaisia mukavuuksia.
Farmi Suomi -ohjelmassa joukko kilpailijoita pannaan kuukaudeksi asumaan maatilalle, jossa heidän tulee selviytyä ilman sähköä, puhelimia ja nykyaikaisia mukavuuksia. © Alpertti Rieskjarvi
Farmi Suomi -ohjelman ensimmäinen kausi nähtiin vuonna 2014, ja siinä kilpaili joukko taviksia. Nyt nähtävällä toisella kaudella on julkkisten vuoro.

Niko Saarinen ajautui riitoihin Juha Miedon kanssa” ja ”Anu Saagimille Farmi-ohjelman kuvaukset olivat liikaa”. Tämän kaltaisin otsikoin on jo ehditty uutisoida Farmi Suomi -viihdeohjelmasta. Se on ruotsalaiseen formaattiin perustuvan sarjan toinen meikäläinen kausi.

Asetelma on yksinkertainen: joukko kilpailijoita pannaan kuukaudeksi asumaan maatilalle, jossa heidän tulee selviytyä ilman sähköä, puhelimia ja nykyaikaisia mukavuuksia. Kerran viikossa yksi tippuu pois.

Edellä mainittujen julkimoiden lisäksi jyväjemmareina nähdään muun muassa Sara Chafak, Jari Isometsä ja Noora Räty.

Sinänsä ihan kiinnostava lähtökohta. Mutta kuten jo edellä mainitut otsikot kertovat, niin tämänkin realityn todellinen dynamo on ihmisten välinen eripura ja mielipaha. Ei ketään kiinnosta enää leikkimielinen kilpailu, vaan riitelevät ihmiset. Ja jos he ovat julkkiksia, niin vielä parempi.

Farmi Suomi, to 19.3. klo 20.00 Nelonen

Lue myös: Ennätystehdas jatkuu uusilla jaksoilla – Juontajana toimii kuntojulkkis Janni Hussi

X