Gogin kantabaari on nuorekas talkshow, jonka vieraslista edustaa melko kevyttä viihdemaailmaa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Gogin kantabaari
Gogi jututtaa ohjelmassa vaihtuvia julkkisvieraita. © Johanna Kannasmaa / Yle
Gogin hauska esiintymistyyli on tuttu niille, jotka seuraavat Yle Kioskin eri tilejä esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa.

Aikuinen katsoja ei luultavasti ole altistunut Ylen 2015 aloittamalle, nuorille tähdätylle Kioskille, joka toimii enimmäkseen muilla alustoilla Instagramista alkaen. Kioski-veteraani Gogi, puhelias jututtaja, saapuu nyt oman talkshown kanssa melkoisen näkyvälle paikalle perjantai-iltoihin.

Vieraita kutsutaan Gogin kantabaariin olusten ääreen, avauksessa laulaja Robin Packalén. Baarimikkona on Kioskin TikTokista tuttu Lola Lorenzo. Gogi eli Constantinos Mavromichalis, 34, kehaisee miettineensä jo muutaman vuoden ohjelmaa, jossa ”julkkiksiin päästäisiin oikeasti tutustumaan”. Kuka sitten haluaakin tutustua Elias Kaskiseen tai Henny Harjusolaan. Vieraslista edustaa varsin kevyttä viihdemaailmaa.

Gogilla on sana hallussa. Kioskiin mies oli oikeastaan pestattu graafikoksi, mutta ulosanti sai tajuamaan, että hänet pitää pistää kameran eteen. Kreikkalaisjuurisella Mavromichaliksella oli 2005–2008 Romeo Aron rooli Salkkareissa. Gogin isä on 1980-luvun suosikki-dj Black Mike.

Gogin kantabaari, perjantai 17.12. klo 21.00, TV2

X