Hauskat kotivideot by Roni Back: Kotivideoiden nuorennusleikkaus

Jaa artikkeli
Hauskat kotivideot by Roni Back.
Hauskat kotivideot by Roni Back. © Daniel Ahola
Hauskat kotivideot -viihdesarjaa 15 vuotta vetänyt juontaja Sampo Marjomaa on korvattu tuoreemmalla kasvolla, Roni Backilla.

Hauskat kotivideot -ohjelman kolmaskymmenes tuotantokausi käynnistyy. Sarja saattaakin potea jonkinlaista kolmenkympin kriisiä, sillä konsepti on tällä kaudella laitettu uusiksi ja sarjaa 15 vuotta vetänyt Sampo Marjomaa on korvattu tuoreemmalla kasvolla, Roni Backilla.

Back on kommentoinut ohjelman nuorennusleikkausta vasta niukasti, mutta sen verran hän paljastaa, että haluaa säilyttää myös ohjelman vanhat katsojat, vaikka hänellä on tiiminsä kanssa vapaat kädet tehdä mitä haluaa.

Suomen suosituimpana tubettajana tunnettu Back on muun muassa palkittu vuoden positiivisimpana helsinkiläisenä. Hän on myös pukeutunut vihreisiin muoviämpäreihin Suomi Areenassa. Tänä kesänä hän polki 730 kilometriä Lapin läänin rajalle saakka ja kohtasi siellä omien sanojensa mukaan noin miljoona hyttystä.

Viihdemaailma näyttää aika ajoin poimivan uusia lupaavia hauskuuttajia, joita sitten kulutetaan ruudussa turhankin ahkerasti. Nyt näyttäisi olevan Roni Backin vuoro, sillä hän esiintyy parhaillaan myös MTV3:n kisailuohjelma Suurmestarissa ja Alfa-TV:n uudessa Aarteenetsijä Hellevaara -sarjassa. Perjantaina 19.00 esitettävässä jaksossa Back suuntaa taikametsään.

Hauskat kotivideot by Roni Back, pe 4.9. klo 19.00 Nelonen

Lue myös: Melkein mensa – perinteinen tietovisa höpsöillä härpäkkeillä

X