He-Man palaa! – Uudessa sarjassa mukana Star Warsista ja Game of Thronesista tuttuja näyttelijöitä

Jaa artikkeliLähetä vinkki
© He-Man, Netflix
© Netflix
Muistatko vielä He-Manin ja Skeletorin piirretyt seikkailut Eternian maailmassa? Tai tv-sarjan kanssa yhtä aikaa julkaistun lelufiguurien sarjan? Niin muistaa moni muukin 1980-luvulla lapsuuttaan ja nuoruuttaan elänyt.

Nyt eräs tunnetuimmista toimintabrändeistä, He-Man, on jälleen fantasiatoimintaseikkailuiden ystävien ilona.

Tällä kertaa He-Man ja Skeletor ovat menneet ikuisessa taistelussaan niin pitkälle, että He-Manin kotimaailma Eternia on tuhoutunut. Tästä alkaa Netflixin uusi aikuisille suunnattu sarja Masters of the Universe: Revelation.

Ennakkotietojen perusteella sarjan pääosassa seikkailee nyt He-Manin sijaan Eternian kuninkaallisen kaartin johtaja Teela, joka etsii viimeisessä taistelussa kadonnutta taikamiekkaa maailmansa pelastamiseksi.

Uudessa He-Man -sarjassa tähtikaarti

Uuden sarjan on kehittänyt, tuottanut ja käsikirjoittanut Kevin Smith. Ääninäyttelijöiden joukko on todellinen tähtikatras, sillä Teelaa esittää Buffy, vampyyrintappaja -sarjasta tuttu Sarah Michelle Gellar ja Skeletoria Tähtien sota -elokuvasarjan Luke Skywalkerin näyttelijä Mark Hamill. Game of Thronesista tutut Lena Headey ja Liam Cunningham ovat myös mukana, samoin pitkän uran tehnyt Alicia Silverstone.

Netflix on muutenkin panostanut Revelationiin merkittävästi, sillä jokaisen uuden jakson yhteydessä esitetään myös keskusteluohjelma Revelations: The Masters of the Universe Revelation Aftershown jakso, jossa tekijät puhuvat kunkin jakson hahmoista ja tapahtumista.

Masters of the Universe: Revelation

 

X