Home and Away – Taattua australialaista saippuaa

Jaa artikkeliTilaa Seura
Home and Away.
Home and Away. © Ava
Suomi ei loikkaa saippuasarjan Home and Away kyytiin vuoden 1988 avausjaksosta, vaan vaatimattomasti episodista 6224. Kärryille on silti helppo nousta.

Jos kerran sopivan saippuan löytäminen voi olla tarkkaa hommaa, niin miksei sopivan saippuasarjankin? Jos olet niitä, joiden mielestä amerikkalaiset lorauttavat omiinsa turhan imelät parfyymit ja britit liikaa mäntysuopaa, saattaa Home and Away olla sinun makuusi. Australialaisen päivittäissarjan porukat ja huushollit eivät ole ihan tappiinsa asti puunattuja, joten mieleen tulee Englanti. Toisaalta brittiläinen kalpeus loistaa poissaolollaan. Summer Bayn kaupungissa biitsi kutsuu melkein kuin Kaliforniassa.

Opiskelijapoika Jettistä on oudon ok, kun vanhemmat aikovat muuttaa hänen mukanaan. Samaan aikaan Leahin ja Zacin kihlajaisissa kuumenevat sekä uunileivonnaiset että tunteet. Sarjasta ovat ponkaisseet maailmalle mm. Heath Ledger ja Chris Hemsworth. Kotona sopii arvuutella, kuka kenties seuraavaksi: Cassie Howarth (Hannah), Isabelle Cornish (Sasha) vai Alec Snow (Matt)?

Home and Away, ma 14.2. klo 20.30 Ava

Lue myös: Belgravia kuvaa sosiaalisia muutoksia ja yhteiskunnan kehitystä saippuaoopperamaisen kehystarinan kautta

X