Hotel Swan Helsinki – Sekoitus murhamysteeriä ja saippuadraamaa

Jaa artikkeliLähetä vinkki
Hotel Swan Helsinki
Hotel Swan Helsinki © Mtv3
Hotel Swan Helsinki on kuvaus hotellimaailman ihmistyyppien välienselvittelystä ja murhamysteeristä. Ensimmäiset kolme osaa ohjasi JP Siili.

Ei kaikki ole kultaa, mikä C More -alustalle tehdään. Hotellimaailman ihmistyyppien välienselvittely Hotel Swan Helsinki on falski kuin mikä Roope Salmisen kaltaisia epänäyttelijöitä myöten – tosin lasketusti falski jostain saippuasyherön ja murhamysteerin välitilasta.

Ensimmäiset kolme osaa kahdeksasta ohjasi JP Siili. Miljöö on mainio, se Kruununhaan korkeimmalla paistatteleva punatiilinen talo, joka hallitsee koko näkymää Hakaniemen suunnasta. Sekään ei ole elinkelvoton ajatus, että pyöritään Helsingin kuuman hotellibuumin tuoksinassa kuvitellussa trendihotellissa, joka on saneerattu.

Hotel Swanin johtaja on ehkä murhattu, jolloin hänen vanha työkaverinsa ja heilansa Ella Kallio pistää päänsä varsinaiseen intrigien ampiaispesään hakemalla johtajuutta.

Osassa on aiemmin hyvissä elokuvissa näytellyt Oona Airola. Roope ja isänsä Eppu Salminen nähdään nyt keskeisissä osissa samassa draamassa, mukana myös Lauri Tilkanen ja Milka Ahlroth. Mutta roskaa tämä on.

Hotel Swan Helsinki, ma 2.3. klo 21.00 Mtv3 

Lue myös: Deitti -sarja on ruotsalainen versio sarjasta Klikkaa mua

X